Jul 20, 2016

Dagens outfit - hvid kjole fra Monki og cardigan fra 17 Sundays



Hvis I har fulgt med på bloggen og på Instagram (@stickysweetdanish), ved I, at jeg er rigtig glad for Monki. Monki er ikke et plus-size brand, men det laver så mange skønne, oversize ting, som man sagtens kan hoppe i, selvom man er lidt større. Sådan er det også med denne hvide skjortekjole, som kun er en størrelse L, men som min størrelse 50 sagtens kan passe.

Kjolen er perfekt her til sommer, da den er af bomuld og derfor er superbehagelig at have på i varmen. Og skulle det blive køligt i skyggen eller om aftenen, så passer den fine cardigan fra 17 Sundays helt perfekt til. Cardiganen kommer til at hænge på mig alle sommeraftener, det er jeg slet ikke i tvivl om. Den er lækker, blød og tilpas varm - og de sort/hvide farver passer jo til alt!

Hvad er jeres yndlingstøj henover sommeren?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

If you've followed my blog or my Instagram (@stickysweetdanish) for a while, you know that I love Monki and their oversized clothing.

This white cotton shirt dress will keep me looking and feeling cool all summer, and the cardigan from 17 Sundays will keep me warm in the shade or during summer evenings and nights.

What's your summer staple?

No comments:

Post a Comment