Jul 6, 2016

JUNAROSE Leather Jacket & Asos Shirt Dress - perfect for rainy summer days


JUNAROSE Leather Jacket (c/o JUNAROSE) 
Asos Curve Grid Print Shirt Dress (sold out - similar HERE
Nike Beige Suede Air Pegasus Trainers @Asos 
Markberg "The Battle - Passions For Fashion" Leather and Chain bag (sold out - similar HERE)
Deborah Lippmann "Mermaid's Eyes" Nail Polish 

Photographer: Emilie Bruun

For nylig mødtes jeg med den skønne Emilie Bruun, som både er makeup-artist og fotograf, og som jeg kender via Instagram. Hun var i København for at tage testbilleder af nye modeller hos Le Management, og mon ikke at hun også gad lege fotograf for mig? Det blev til nogle vildt fine billeder, lidt anderledes end jeg selv tager dem - og det er fedt!

Kjolen er fra Asos Curve, men desværre udsolgt. Dog kan man sagtens efterligne looket med en anden - fx DENNE. Jeg elsker skjortekjoler, og især til sommer er det lækkert med noget let og løst. Jeg bruger gerne et par cykelshorts indenunder - pt. er jeg glad for DISSE, som man sagtens kan bestille i str. 18 (46), selvom man bruger str. 48/50. De er af jersey og derfor virkelig behagelige.

Læderjakken er fra JUNAROSE og fås lige HER. Vær opmærksom på, at den er en smule lille, så I skal muligvis en størrelse op - især, hvis I ligger mellem to størrelser. Eneste minus ved denne smukke sag er, at jeg savner lommer i den. Ellers er det en virkelig lækker jakke, af et fantastisk, ægte læder. Og ligesom min første JUNAROSE-læderjakke, som I har set meget til (bl.a. HER, HER og HER), er jeg sikker på, at denne vil blive flittigt brugt og blive en favorit i min garderobe.

Jeg holdt mine accessories simple, som altid, med min elskede Markberg-taske, lyse Nikes og så en (for mig) lidt atypisk neglelak - blå/turkis glimmer fra Dorothy Lippmann,

Lad os håbe, at varmen snart vender tilbage, så vi kan smide jakkerne igen - selv når de er så cool som denne, vil jeg gerne gemme den væk til efteråret.

Hvad består jeres sommerlooks af i denne kolde, våde tid?

Jakken er modtaget til test og anmeldelse af JUNAROSE, men jeg bliver ikke betalt for indlægget og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

The Danish summer is showing it's ugly, grey face at the moment, so I'm keeping warm in my new JUNAROSE leather jacket, an Asos Curve shirt dress and my trusted Nikes.

What's your summer look like these days?

The jacket was gifted for test and review by JUNAROSE, but I'm not being paid for the post and the opinions are my own.

2 comments:

  1. Love this look! Relaxed but with a little edge - perfect.

    Sarah
    www.velveteenfemme.com

    ReplyDelete
  2. BABBBBBBBBBEEEESSSSS! Loving this sick! You are such a rockstar! <3

    ReplyDelete