Aug 13, 2016

[BEAUTY] God hårdag med Dafni, Davines og Maria NilaVi kender vist alle det dér med gerne lige at ville sove lidt længere om morgenen, i stedet for at bruge tid på at sætte hår. Vi kender nok også til, at håret ikke rigtig vil, som vi vil. Jeg gør i hvert fald. Men samtidigt med, er jeg også forfængelig nok til, at jeg gerne vil have at mit hår skal sidde pænt. Selvom jeg bare kan smide det op i en knold eller lave en hestehale på 5 min., så vil jeg alligevel gerne lige glatte det og tilføje noget tekstur og hold. Jeg har derfor fundet de perfekte værktøjer og produkter, som sikrer en god hårdag - hver dag - og på ingen tid! 

Jeg er kæmpefan af svenske Maria Nilas veganske produkter, bl.a. hendes shampooer og conditioners. Men også stylingprodukterne er helt i top. Der findes mange forskellige volumenprodukter til vådt hår - mousse, saltvandsspray mm., men pt. bruger jeg Maria Nilas Volume Spray. For allermest volumen for pengene, sprayes den i håndklædetørt hår ved rødderne og herefter føntørres det. Håret bliver løftet og samtidigt beskytter sprayen håret mod UV-stråler, samt hjælper med at bevare farven, hvis du, ligesom jeg, ikke er fan af din naturlige hårfarve og derfor får frisørhjælp. Sprayen klistrer ikke og gør ikke håret stift. Maria Nila forhandles mange steder, men fås bl.a. hos Stylebox HER.

I stedet for at stå og bakse med glattejernet, er det meget hurtigere lige at snuppe den keramiske Dafni-børste når håret er tørt. Man skal bare huske, at rede håret igennem med en almindelig børste først, og ikke at bruge stivende stylingprodukter i håret inden. Børsten kører allerbedst igennem helt rent hår, men den kan også godt bruges på andendagen, hvor man ikke har vasket hår, så længe man børster det meste af restprodukterne i håret ud først. Dafni er 1 minut om at varme op, og alt efter, hvor langt og tykt dit hår er, tager det kun et par minutter at glatte det. Hvis du er til helt blankt, glat hår, skal du stadig bruge glattejern. Men til en travl hverdag og til det naturligt glatte look, er Dafni-børsten blevet helt uundværlig for mig! Dafni forhandles i diverse frisørsaloner, ligesom du bl.a. også kan få den hos Magasin HER eller hos Stylebox HER.

Nu hvor håret er glattet, skal det også have tekstur og ekstra fylde. Her kommer Davines Definition Mist og Volume Creator ind i billedet. Jeg kommer sprayen i længderne og pulveret i rødderne af håret. Det fede er, at der findes en cool gadget til at fordele pulveret med - nemlig den sorte Volume Creator Brush, som ligner en pudderbørste, men som fyldes med volumenpulveret. Herefter børster man bare hårrødderne. På dén måde sikrer man sig en perfekt påførsel og ender ikke med helt stift, klæbrigt hår, som man ellers hurtigt kan komme til, hvis man blot drysser pulver i håret og får for meget i. Davines forhandles i frisørsaloner, men findes også mange steder online. I kan fx finde et stort sortiment af Davines hos Stylebox lige HER.

Hvordan ser en god hårdag ud hos jer?

Produkterne har jeg modtaget til test og anmeldelse, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

These products are part of my morning hair routine. It literally takes no time at all to straighten my hair with the Dafni Ceramic Brush and it leaves me with a more natural look. For volume and texture I look to Davines and Maria Nila who both have amazing styling products. I'm loving the Volume Creator Brush, which makes using volume powder so much easier and ensures the right dosage of powder.

What makes a good hair day for you?

The products were gifted for test and review but I'm not being paid for this post and the opinions are my own.

No comments:

Post a Comment