Aug 9, 2016

Feriebilleder fra Sóller på Mallorca - og outfits fra Yours Clothing


 Outfits c/o Yours Clothing 

Hvis I følger med på Instagram (@stickysweetdanish), ved I, at jeg lige har været på ferie på Mallorca. Jeg var afsted sammen med min familie - mor, far, søster, svoger og nevø - samt min veninde Sarah. Da min far fyldte 60 sidste weekend, havde mine forældre lejet det lækreste hus i en olivenlund oppe i bjergene i Sóller, hvor vi skulle tilbringe ugen. Det var helt igennem fantastisk og jeg kan varmt anbefale huset, som I kan leje gennem Home Away HER (eller bare smugkigge billeder). 

Ugen blev primært tilbragt ved vores pool, da termometret sagde mellem 32 og 36 grader det meste af ugen. Dog tog vi også ned til selve Sóller, som er en fantastisk smuk, lille by, ligesom vi tog et par ture til Port De Sóller, som er en hyggelig havneby med badestrand, et smut i Carrefour (et stort indkøbscenter) i nærheden af Palma, samt en tur til Porto Cristo - endnu en fin, lille havneby, den sidste dag inden vi skulle flyve hjem.

Det var en dejlig, afslappende ferie og det var helt fantastisk at være afsted sammen med familien og Sarah - især nød jeg at tilbringe så meget tid sammen med min lille nevø på 4½ måned. Han er simpelthen den sødeste, skønneste, lille fyr og jeg savner ham allerede (min familie bor på Fyn).

På trods af at vi ikke tog de vilde udflugter, havde jeg en del lækkert tøj på - bl.a. takket være britiske Yours Clothing, som havde været så søde at sende mig lidt. Hvis I har fulgt mig længe, ved I, at jeg har arbejdet meget sammen med dem. Jeg skulle faktisk have været på photoshoot med dem i London om et par uger, men det er desværre blevet aflyst. Forhåbentlig lykkedes det på et andet tidspunk!

Søde Sarah skød tålmodigt alle mine outfits og I kan klikke jer direkte ind på hver del længere oppe. Jeg var især vild med den lange, palmeprintede skjorte, som jeg brugte som kimono ud over min badedragt (som jeg praktisk talt boede i hele ugen). Jeg kommer helt sikkert også til at bruge den ud over et par jeans snarest! Jeg har dog lige et par kommentarer og tips til tøjet; I skal op i størrelse i den korte, palmeprintede kjole med lommer og den lange, hvide kjole. Især hvis I er barmfagre, som jeg. Derudover skal I være forberedte på, at badedragten kun har polstring og ikke en indbygget BH. Hvis der skal løft til pigerne, kan I dog sagtens have en BH på indenunder. Sandalerne er perfekte til brede fødder, men jeg kunne sagtens have bestilt en størrelse mindre end ellers - sikkert fordi de netop har ekstra bredde.

Har I været på ferie? Hvordan ser jeres feriegarderobe ud?

Tøjet har jeg fået i gave til anmeldelse og test af Yours Clothing, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

As you may know if you follow me on Instagram @stickysweetdanish, I just returned from a family holiday to Mallorca as my dad turned 60. I had an amazing time and wore some fab outfits from Yours Clothing, which my lovely friend Sarah, who joined us, shot for me. All links are under the last picture.

Note that the short, printed dress and the white maxi come up small, so size up - especially if you're busty like me. The swimsuit doesn't have a lot of support, only padding, but you can easily wear a bra underneath. Also, the sandals are perfect for wide feet, but I could've sized down from my usual size.

I highly recommend the private villa we rented in an olive grove in the mountains of Sóller by the way - you can book it through Home Away HERE (or simply have a sneaky look at the pictures). 

Have you been on vacation? What did you wear?

The clothes were gifted for test and review by Yours Clothing but I'm not being paid for the post and the opinions are my own.

1 comment:

  1. Det ser lækkert ud. og flotte billeder ved poolen må man sige:)

    ReplyDelete