Oct 12, 2016

[BEAUTY] Shu Uemura Urban Moisture - hårpleje til bypiger med normalt/tørt hår


Shu Uemura er et lækkert, japansk mærke, som bl.a. laver fantastiske hårprodukter. Jeg har testet den skønne Urban Moisture hårplejeserie og er nu klar med min anmeldelse.

Shu Uemura Art of Hair Urban Moisture er en plejeserie skabt til bypiger (deraf navnet "Urban"), som ofte er udsat for barske forhold, såsom støv, forurening og "hårdt" vand med højt kalkindhold. Altsammen noget, som slider utrolig meget på håret. Derfor er Urban Moisture-serien beriget med masser af fugtgivende og blødgørende ingredienser, som fx røde alger og Moringa-ekstrakt, der begge er sprængfyldte med vitaminer og antioxidanter, som nærer og beskytter håret. Urban Moisture-serien er skabt til ikke blot at rense hår og hovedbund, men til at fjerne alle tegn på forurening og stimulere cellegendannelsen, samtidig med, at håret bliver blødt og blankt, og ikke tynget.

Det er ikke første gang, at jeg stifter bekendtskab med Shu Uemura, så jeg havde høje forventninger og var faktisk forberedt på, at jeg nok ville forelske mig hovedkulds i serien - og jeg havde ret. Hele serien virker fantastisk, den dufter godt og den efterlader mit hår lækkert blødt og glansfuldt. Mit hår er ellers lidt smadret efter at have været igennem mange forskellige behandlinger og farver, så det har en tendens til at filtre og være svært at rede ud, men det slipper jeg nemt udenom med Shu Uemuras Urban Moisture hårplejeprodukter - selvfølgelig også takket være den lækre hårbørste af vildsvinehår og nylon. Det er ikke en billig serie, men den er virkelig alle pengene værd!

Sådan bruger du Urban Moisture-serien:

Shampooen er utrolig drøj, så man skal kun bruge en meget lille mængde - husk i øvrigt at vaske håret to gange: første gang for at rense håret for stylingprodukter mm., anden gang for at opnå shampooens gavnlige virkninger. 

Conditioneren er let og luftig, og trænger hurtigt ind. Lad den blot sidde et minuts tid, og husk at den kun skal i længder og spidser, ikke i hovedbunden.

Hårmasken har en lækker konsistens og er, ligesom de resterende produkter i serien, drøj i brug. Jeg bruger hårmasken 1-2 gange om ugen i 5-10 minutter, alt efter, hvad jeg har udsat mit hår for. Husk at masken skal på efter shampooen og skal efterfølges af conditioneren, som forsegler håret.

Serummet er en lækker bonus, som man både kan bruge i håndklædetørt og helt tørt hår. Jeg bruger det altid inden jeg reder mit hår igennem og serummet kan sagtens efterfølges af stylingprodukter både før og efter føntørring. Har man tørre spidser, kan man sprøjte lidt serum i håndfladerne og kramme det i håret når det er sat, eller som et lille boost i løbet af dagen.


Mit bedste tip: 
Brug en billig(ere) shampoo til første omgang hårvask. Så holder dine gode og - let's face it - dyre, shampooer længere.

Shu Uemura forhandles online og i frisørsaloner.

Produkterne er modtaget i gave til test og anmeldelse, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

I've been taking the Shu Uemura Urban Moisture hair care series for a spin, and I'm loving it. It nourishes dry hair, damaged by dust, pollution and hard water, stimulates cell regeneration and leaves the hair moisturized, soft and shiny, without weighing it down. Red Algae and Moringa Extract provides hair and scalp with vitamins and antioxidants and protects it from future damage due to city life stress and pollution. It's not a cheap series, but it's worth every penny.

I received the products as a gift for test and review, but I'm not being paid for this post and the opinions are entirely my own.

No comments:

Post a Comment