Oct 3, 2016

En ny startJeg har længe tænkt på, hvordan jeg skulle gribe det her indlæg an...

I løbet af det sidste års tid, har jeg følt mig draget mere og mere mod beautyblogging, og jeg har også flere gange fortalt jer, at der nok vil komme lidt mere beauty på bloggen. Men jeg har ikke rigtig fået taget ordentlig hul på det. Nok fordi jeg har været bange for, hvordan I, der har læst med i mange år, ville tage imod det. Ville I tro, at jeg havde droppet plus-size fashion? Ville I ikke gide at læse om mine skønhedsrutiner, mine anbefalinger af makeup, hudpleje mm.? Ville I tro, at jeg havde forrådt mit DNA, som var, og er, plus-size? Derfor har jeg mere eller mindre kun turde implementere beauty på Instagram, hvilket I nok har bemærket, hvis I også følger mig på @stickysweetdanish. Jeg har ærlig talt også været bange for, om jeg ville slå ordentligt igennem som beautyblogger. Om jeg ville blive respekteret i branchen, både af PR-bureauer, brands og andre bloggere. Ville de (og I) synes, at jeg var ude på for dybt vand, at jeg ikke vidste, hvad jeg snakkede om? Jeg er jo hverken uddannet makeupartist eller kosmetolog. Men ikke desto mindre har interessen altid været der. Jeg har altid været hende, der eksperimenterede med frisurer og hårfarver, hende der ikke var bange for at lege med makeup og med sit look. Så i løbet af årene, har jeg opbygget en solid erfaring og viden - og den vil jeg altså gerne dele ud af! Uden at hævde, at jeg er ekspert, men mere på et niveau, hvor jeg er tæt på jer, læserne - de "almindelige" brugere af hudpleje, makeup, hårpleje osv. Der vil ikke komme tutorials til avancerede makeup-looks eller en certificeret vejledning til, hvordan man opnår fejlfri porcelænshud. Men der vil komme anmeldelser af nye produkter, som får mine ord om min oplevelse af produktet med sig. Der vil komme anbefalinger af produkter, som jeg selv er glad for at bruge og har god erfaring med, jeg vil dele gode tips og tricks, som jeg selv har samlet rundt omkring, og der vil komme helt stille og rolige makeup-tutorials, som alle burde kunne være med på. Heldigvis har min erfaring med branchen indtil videre kun været god. Folk er søde og imødekommende, og der er rigtig mange der har taget godt imod mig. Så det håber jeg også rigtig, rigtig meget at I vil - at I vil læse med og lægge kommentarer til beauty-indlæggene, ligesom jeg også håber, at I vil komme med forslag til- og efterspørgsler på anmeldelser af produkter eller temaer, som I godt kunne tænke jer at vide mere om.

Det er samtidigt min intention, også at begynde at skrive mere personlige indlæg. Jeg kan jo ligeså godt helt genopfinde mig selv og bloggen nu, hvor jeg er i gang ;-) Så af og til, vil I altså kunne læse, hvad jeg går og roder med, hvilke tanker der fylder hos mig for tiden, hvordan min hverdag ser ud osv. Jeg har ellers altid ville holde bloggen til kun at handle om fashion, fordi jeg syntes, at der var så lidt fokus på mode for plus-size - og kun mode. Jeg var træt af, at plus-size fashion altid skulle sættes i forbindelse med "elsk dine deller", eller på anden vis miste fokus på modedelen og spille på følelser. Men det er jo ikke til at komme udenom, at der er følelser forbundet med tøj og mode, eller at der er et menneske bag bloggen. Og selvom I nok har kunnet mærke mig derude (jeg har jo ikke været superprivat), så har jeg ikke været god til selv at lukke mere op for posen. Men jeg tror, at både jeg og I vil have godt af, at lære mig lidt bedre at kende. I skal ikke forvente kæmpe afsløringer eller hemmeligheder, dem har jeg ikke de store af, bare lidt flere indlæg med fokus på personen bag bloggen. Lidt flere hverdagsglimt og tanker, tror jeg. Vi får se! Jeg håber i hvert fald, at I også vil tage godt imod dén del.

Sidst men ikke mindst, er det vigtigt for mig at understrege, at der stadig vil være masser af fashion på bloggen og på Instagram. Det vil altid være min første kærlighed. Så I vil ikke komme til at få færre fashion-indlæg, I vil blot få flere beauty- og livsstilsindlæg. Det vil kort sagt sige, at der kommer flere indlæg op end der ellers er kommet længe - og det er jo kun en bonus!

I forbindelse med min nye start, vil I måske bemærke, at mange produkter er nogle, som jeg har fået i gave. Sådan er det i beautybranchen - man får det simpelthen kastet i nakken, for at sige det rent ud. Derfor er det vigtigt for mig at sige, at jeg aldrig ville blogge om noget, som jeg ikke selv er glad for. Hvad end det så er tøj, makeup, smykker eller lignende, så vil det altid være noget, som jeg enten selv har valgt, eller som jeg selv ville købe. Det er en vigtig del af min rolle og mit ansvar som blogger, og noget som jeg aldrig vil gå på kompromis med - selv når jeg måske begynder at få penge for mine indlæg eller lave annoncer. Det skal være noget, som jeg kan stå inde for, og det har I mit ord på, at det altid vil være! Gaver eller indtjening gør det blot muligt for mig at blogge om endnu flere spændende ting, end hvis jeg selv skulle købe alting. Jeg er (desværre) ikke rig. I vil dog altid kunne se, når et indlæg er sponsoreret i form af produkter eller løn - det hverken vil eller må jeg holde skjult for jer.

Hvis I stadig er med så langt (indlægget blev lidt længere end planlagt), skal I have tusind tak for at læse med. Det betyder så meget for mig at vide, at der sidder nogle derude bag skærmen, som kan bruge mine billeder og ord til noget. Jeg håber at I vil fortsætte med, at bakke op om mig, være aktive her på bloggen, på min Facebook og min Instagram, sprede budskabet og dele mig med andre.

Velkommen til et nyt kapitel!

Kærligst,
Rikke

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

I've been talking about it for ages, but now it's really happening: I'm turning my attention even more to beauty and lifestyle blogging. I'm not abandoning fashion, and plus-size fashion will always be my first love, I'm just including more aspects of me, my interests and my life on the blog. There won't be fewer fashion posts either, just more posts and activity in general!

Don't expect advanced tutorials and makeup looks though, I'm neither a MUA or a beautician, but I'll bring you reviews, tests and videos with my personal favourites based on my personal experience, on a level where everyone can join. I really hope that you'll embrace it. Please leave comments and requests, and make sure to follow my Instagram @stickysweetdanish and my Facebook, too.

Welcome to a new chapter!

Love,
Rikke

2 comments:

  1. Jeg er mere end med! Det er jo mig....jeg har aldrig været til tilgangen: "Elsk dine deller", jeg er et helt menneske, som altid har interesseret mig for mode, makeup og boligindretning...de visuelle ting i livet :D
    Så Hip Hip Hurra for en mere hel blog...i mine øjne :D

    ReplyDelete