Oct 25, 2016

[FASHION] Faux Fur fra JUNAROSE - og noget om at klæde sig af offentligt


Monki Striped Dress
VRS Fashion Brogues (c/o VRS Fashion)

Photos by Emilie Bruun

Som vi går den mørkere og koldere tide i møde, er der intet som lækre jakker der fuldender dit outfit. Derfor vidste jeg også med det samme, at jeg måtte eje denne JUNAROSE jakke i kunstpels, da jeg så den på hjemmesiden. Jakken passer perfekt til både hverdag og fest, så derfor har jeg lavet et cool outfit som er lidt hverdags-glam. Den er også fantastisk til jeans og t-shirt, eller til en flot kjole - og så findes den også i den smukkeste rød/brune farve, som jeg seriøst overvejer at anskaffe mig også.

Igen er mine billeder taget af den dygtige Emilie Bruun, og vi havde det så sjovt på ridebanen ved Christiansborg, hvor vi skød tre forskellige looks en søndag eftermiddag. Der var nogle turister som fik sig lidt af en overraskelse, da jeg pludselig smed tøjet for at iklæde mig et nyt outfit. Bloggerlivet er bare så glamourøst altså, haha!

Jakken og skoene er modtaget som gaver til test og anmeldelse, men jeg modtager ikke løn for indlægget og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

I love jacket season and this faux fur from JUNAROSE is perfect for both every day and for going out. It also comes in a gorgeous red/brown, which I'm seriously considering getting, too.

The jacket and shoes were gifted for test and review but I'm not being paid for this post and the opinions are my own.No comments:

Post a Comment