Nov 2, 2016

[BEAUTY] Oktobers hudplejefavoritter


Som beautyblogger får jeg mange produkter ind ad døren og jeg tester konstant forskellige brands, nyheder og serier af plejeprodukter. Jeg kommer til at få svært ved at få dem alle på bloggen, men jeg vil forsøge altid at præsentere mine favoritter. Her får I derfor mine hudplejefavoritter fra oktober, som jeg pt. bruger dagligt.

Supermood er et finsk brand, som lige er blevet præsenteret i Danmark. Det er startet af den tidligere model Anne Kukkohovi, som har en holistisk, naturlig og økologisk tilgang til skønhed. Al forskning, udvikling og produktion foregår i Finland og filosofien bag er, at skabe en sammenhængende skønhedsrutine i form af kosmetik, god nattesøvn og sund ernæring. Deres range indeholder derfor bl.a. også et kosttilskud og en chokolade med kollagen. De produkter, som jeg bruger til hverdag er Beauty Sleep Oil Ritual Face Wash, som er en ansigtsrens bestående af bl.a. solsikkeolie, granatæblekerneolie og jomfrukokosnødolie. Den renser mildt og effektivt rester af makeup, reagerer med vand og beroliger huden, så den er klar til nattens skønhedssøvn. Youth Glo Radiance Serum indeholder en blanding af frugtsyrer (AHA), måttebønne (Moth Bean) og lysreflekterende ingredienser, som tilføjer en yderligere glød til huden. AHA-syrerne frigør døde og tørre hudceller i hudens overflade, hvilket stimulerer eksfolieringsprocessen og sikrer, at den nye, sunde hud kommer til syne. Huden bliver lysere, finere og mere jævn, hvorfor AHA-syrer ofte bruges i anti-aging-produkter og mod pigmentpletter. Jeg havde ikke tidligere hørt om Moth Bean/måttebønne, men efter at have læst op på den, kan jeg rapportere, at den skulle have samme effekt som A-vitamin/retinol, som vi ved hjælper med at forfine huden og styrke dens glød, ligesom bønnen også skulle have en opstrammende effekt på huden. Jeg følger serummet op med Youth Glo Radiance Oil, som er en ultrakoncentreret ansigtsolie, der bl.a. indeholder olie af tyttebærfrø og hyben, som har gavnlige virkninger for bl.a. moden hud, rynker, dehydrering og ujævn pigmentering, hvilket spiller meget godt med navnet på serien "Youth Glo". Jeg bruger serummet både morgen og aften, mens jeg primært bruger olien om aftenen.

Yves Rocher er fransk, og mange af jer kender sikkert mærket, som har eksisteret i over 50 år. Deres filosofi tager også udgangspunkt i naturen og planteriget, og de dyrker selv over 1100 forskellige planter i deres have i Frankrig. For tiden er jeg hooked på deres Elixir Jeunesse, som er en serum der reparerer huden, forebygger ældning og beskytter mod forurening. Serummet indeholder ekstrakt af planten aphloia, der danner et kraftfuldt molekyle kaldet mangiferin. Dette molekyle har evnen til at absorbere UV-stråler, og bidrager dermed til at modvirke solens skadelige effekt på huden. Serummet er let og trænger hurtigt ind i huden, og jeg bruger det faktisk nærmere som en essens, inden jeg påfører Youth Glo Radiance Serum - efter det koreanske koncept om 10-trins-ansigtspleje.

Cattier Paris er, ikke overraskende, også et fransk mærke, som laver naturlig og økologisk kosmetik og har gjort det siden 1968. For tiden er jeg glad for deres Secret Botanique Nourishing Day Care, som er en dagcreme med en relativ fed konsistens. Den indeholder ingen parfume og er velegnet til tør og sensitiv hud, dvs. en typisk nordisk hud, som især i efterårs- og vintermånederne har brug for ekstra fugt og pleje. Dagcremen anvender jeg efter min essens og serum.

La Roche-Posay - endnu et fransk mærke, som har lavet hudpleje i over 40 år, har lanceret en lækker natcreme, som er en intens og fugtgivende creme med beroligende effekt på huden. Man vågner derfor op med en gennemfugtet hud og slipper for rødme og stramhed, som mange af os ellers oplever om morgenen. Toleriane Ultra Night Creme indeholder ingen parfume eller parabener, men til gengæld indeholder den bl.a. La Roche-Posays trademark-ingrediens: thermalsk kildevand.

Xellence er dansk, og er et hudplejemærke baseret på naturlige olier, uden tilsat parfume, farvestoffer eller konserveringsmidler. Jeg har allerede nævnt dem på bloggen HER, hvor jeg anbefaler deres lækre mandelolie. Xellence Harmony Nutri Moist Lip Conditioner bruger jeg især om aftenen inden jeg går i seng, så mine læber er bløde og fugtede når jeg vågner. Især i denne kolde tid, og fordi jeg bruger liquid lipsticks, som desværre kan have tendens til at udtørre læberne, er denne læbesalve en uundværlig del af min daglige hudpleje.

Jeg håber at I har fået noget ud af anbefalingerne og har mod på selv at kaste jer ud i nogle af produkterne - eller måske har I allerede erfaring med et par af dem, eller med mærkerne? Læg gerne en kommentar.

Stay tuned for mine hårpleje- og hårstylingsfavoritter fra oktober!

Produkterne er modtaget i gave til test, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

These have been my fave skincare products throughout October:

Finnish Supermood Beauty Sleep Oil Ritual Wash, Youth Glo Radiance Serum and Youth Glo Radiance Oil. 
French Yves Rocher Elixir Jeunesse, Cattier Paris Secret Botanique Nourishing Day Care and La Roche-Posay Ultra Night Creme. 
Danish Xellence Harmony Nutri Moist Lip Conditioner.

Have you tried any of these brands? Let me know in the comments, and stay tuned for my haircare and hairstyling faves!

The products have been gifted for testing, but I'm not being paid for this post and the opinions are my own.

No comments:

Post a Comment