Nov 9, 2016

[BEAUTY] Goodiebox x Elements Group: Luksus fra Rodial, Grown Alchemist, Mádara m.fl.For et par dage siden landede denne fantastiske boks på mit dørtrin. Jeg har tidligere modtaget Goodiebox-bokse i et par måneder, men denne er helt igennem fænomenal. Hvis ikke I kender Goodiebox, så går det kort sagt ud på, at man abonnerer på dem og modtager én boks om måneden for 159 kr. inkl. levering. I boksen vil der være 5-7 produkter i specialstørrelser, udvalgt af beautyeksperter og bygget op om temaer. Således kan du prøve nogle af de nye produkter og trends indenfor beauty, inden du kaster dig ud i at købe hele serier eller store størrelser. Indholdet af Goodiebox'en vil altid have en væsentlig højere værdi, end det du har givet for den.

Af og til laver Goodiebox så særlige samarbejder og limited-edition-bokse, som man kan bestille seperat. Denne Beauty Musthaves by Elements boks er en sådan limited edition, og kan bestilles for 299 kr. lige HER. Værdien af boksen er 978 kr. og det er nogle virkelig lækre luksusprodukter du får:

RODIAL Dragon's Blood Sculpting Gel 9 ml
Rodials bestseller "Dragon's Blood Sculpting Gel", indeholder kollagen-fremmende ingredienser, den giver ansigtet et lille løft, mindsker forekomsten af fine linjer og rynker og giver huden volumen og fylde. "Dragon Blood" er saft fra Croton Lecheri-træet, som skaber en fin film, der beskytter huden mod ydre påvirkninger, samt mindsker rødme og inflammation.

BIODERMA Sensibio H2O Micheller Water 100 ml
Bioderma er fransk, og deres Sensibio H2O Micellar Water er et musthave hos beautyelskere verden over, da det fjerner makeup og renser huden skånsomt.

MÁDARA SOS Mask 12,5 ml
Mádara SOS Instant Moisture+Radiance Hydra Mask kommer tør, træt og dehydreret hud til undsætning. Masken er baseret på en ultrafugtgivende blanding mellem nordisk pæon, hyaluronsyre, hørfrø og brændenælder. Brug den i 15-20 minutter et par gange om ugen, på nyrenset hud, for det bedste resultat. 

GROWN ALCHEMIST Hydra Repair Day Cream 65 ml
Grown Alchemist er et australsk brand, som med deres revolutionerende teknologi gør op med skadelige kemikalier, i stedet bruger naturlige ingredienser og processer. Deres Hydra Repair Day Cream, som bl.a. indeholder kamille, trænger hurtigt ind og efterlader huden helt og aldeles gennemfugtet.

INSTANT EFFECTS Instant Lash 7 ml
Fyldere vipper på 2 minutter er, hvad Instant Effects lover. Teknologien er banebrydende, fordi Instant Lash både giver en øjeblikkelig effekt, ved at booste vippernes inderste med oxygen, og  desuden gør dem synligt længere og stærkere efter to ugers brug. Instant Effects er helt nye på det danske marked, og jeg kommer snart med en uddybende anmeldelse af deres produkter.

DR. LIPP Original Nipple Balm for Lips 2 ml
Dr. Lipp kaldes et kultprodukt, når det kommer til at bekæmpe tørre læber. Balm'en indeholder nemlig lanolin, som i årtier er blevet brugt som hovedingrediens i ultrafugtgivende cremer til huden. På linje med 8-Hour-Creme, skulle denne være et lille mirakel - perfekt som primer under læbestiften, til at give dine kinder shine eller til at blødgøre tørre neglebånd fx. Jeg må dog sige, at jeg ikke selv er kæmpefan af netop denne lille sag, som jeg købte i fuld størrelse tidligere på året, men der må jo være en grund til, at så mange sværger til den.

CLEAN RESERVE VOC Blonde Rose og Sueded Oud 2 x 1,5 ml
Clean er kendt for deres lette og friske parfumer, og Reserve-linjen er deres mere sofistikerede og raffinerede række af dufte. "Blonde Rose" er en feminin blomsterduft med en forførende kombination af roser og syrlig lime, og "Sueded Oud" er en nyfortolkning af traditionel oud fra agartræet, som gør den varm og kompleks med et friskt pust.

LEE STAFFORD Dry Shampoo 50 ml
Tørshampoo er et uundværligt produkt mellem hårvaske. Lee Staffords er en fantastisk én af slagsen, og boksen indeholder en kompakt rejsestørrelse, som er perfekt til håndtasken.

SG79 I STHLM No. 4 eller No. 16 2 ml
Brandet er helt nyt på det danske marked, og SG79 I STHLM siges at være inspireret af moderne kunstfotografier, hvilket kommer til udtryk i både emballagen og de fine duftnoter. Fokuset er fjernet fra brandnavnet, således at enhver har mulighed for selv at tolke og opleve duften uden forudindtaget holdninger. 

Jeg glæder mig SÅ meget til at prøve alle de fantastiske produkter, og er sikker på at især Rodials "Dragon's Blood", Mádaras maske og Grown Alchemist bliver et hit!

Abonnerer I på Goodiebox eller har I prøvet nogle af de ovenstående produkter?

Boksen er modtaget som gave, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

I just received the latest Limited Edition Goodiebox "Beauty Musthaves by Elements" which contains so many fabulous products. I especially can't wait to try Rodial's "Dragon's Blood", the mask from Mádara and the creme from Grown Alchemist.

Goodiebox is Danish, but maybe you have a similar monthly subscription concept where you live? Have you tried any of the products above?

The box was gifted, but I' not being paid for this post and the opinions are my own.

No comments:

Post a Comment