Nov 30, 2016

[LIFESTYLE] 10 things: 10 random ting I (måske) ikke vidste om mig


Nogle af jer har fulgt med i lang tid, andre er først lige kommet til. Uanset hvad, så er der stadig masser af ting, som I sikkert ikke ved om mig. Eller hvad?

1. Jeg er cand.mag i tysk og religionsvidenskab og afleverede speciale i november 2014. På trods af det, så vil jeg gerne arbejde i kommunikations- og PR-branchen. Mit specialeemne var i øvrigt om bloggere: "Mode som katalysator. Emancipationsstrategier hos tyske plus-size modebloggere". Yes, I did that. 80 sider langt!

2. Jeg er totalt bidt af den norske serie SKAM, og især denne sæson med Isak som hovedperson er helt fantastisk. Jeg tror, at det er en kombination af, at det er historier og karakterer, som vi alle kan relatere til, vildt godt manus, dygtige skuespillere og ostebrød med kardemomme (insider joke). Derudover er jeg fascineret af den måde, som Julie Andem (seriens instruktør og skaber), formår at bygge hele universet op, gøre brug af de sociale medier og lade serien foregå "in real time". Hvis I ikke allerede er blevet SKAMbidte, så gør jer selv den tjeneste, at tjekke serien ud HER. Tip: I kan få norske undertekster på, ved at klikke på det lille, firkantede ikon med en streg i under videoerne.

3. Jeg er megafan af One Direction, og har været til fem af deres koncerter. To af dem på Wembley Stadium i London. Og ja, jeg ved godt at de ikke er sammen længere. But one day we shall meet again!

4. Jeg er rimelig obsessed with slik med vandmelonsmag - især de grønne, runde tyggegummier fra bland-selv-biksen. Jeg tygger nogle gange så mange på én aften, at jeg får helt ondt i kæberne. Af samme årsag, køber jeg ikke bland-selv-slik ret ofte. Jeg kan simpelthen ikke styre det. Min vandmelonsentusiasme breder sig også til drikkevarer - jeg prøvede bl.a. at slæbe 2 L drinksmixer med vandmelonssmag med hjem fra ferie på Mallorca, men måtte efterlade den ene pga. pladsmangel. Jeg græder stadig lidt indvendigt.

5. Jeg er ikke skruk efter at få børn. Selvom mine veninder popper børn ud til højre og venstre, er det eneste jeg virkelig gerne vil have, en hund. Jeg er hundeskruk, og stopper for at hilse på så mange hunde jeg møder, som muligt. Desværre må man ikke holde hund i min andelsforening.

6. Jeg har pt. seks tatoveringer. De fem af dem er på mine underarme, den sidste er på foden. De er allesammen små, og har allesammen betydning for mig. Jeg har planer om flere, og gerne et par større også. Desværre gør det fucking ondt at blive tatoveret - ikke at jeg er pivet med det eller psycher mig selv helt vildt over det, jeg glemmer bare hver gang, hvor ondt det faktisk gør. Derfor er jeg en smule nervøs for, hvordan det skulle kunne lade sig gøre, at få lavet en, eller flere, store og detaljerede tattoos.

7. Jeg kan hele teksten til Sir Mix-A-Lots "Baby Got Back", og sætter den på ved enhver festlig lejlighed, hvor jeg har indtaget tilpas mange genstande. Det forholder sig ligeledes med Offsprings "Pretty Fly (For A White Guy)", som jeg dog ikke spiller ligeså ofte.

8. Jeg har engang arbejdet som karaokeværtinde på en bar i Odense. Jobbet bestod i at holde styr på kundernes ønsker, sætte musikken på og introducere dem, afholde konkurrencer og naturligvis selv at synge. På stille aftener sang jeg ofte 10 sange selv, og nød hvert øjeblik, haha!

9. Jeg er single. Men det er vist i virkeligheden ret obvious. Nogle der ligger inde med en god fyr, som de vil hooke mig op med? Hahaha. (Men seriøst, send mig en mail, hvis du har den perfekte kandidat i tankerne. Help a sister out!).

10. Som 5-årig proklamerede jeg, at jeg ville være nonne. Jeg vidste nok ikke lige, hvad det indebar, men der lå et kloster i nærheden af, hvor vi boede, og jeg syntes bare, at de små damer så så søde ud. I dag er jeg bange for, at jeg har jinxet mig selv lidt, jf. fact nr. 9. Damn it!

Det var lidt godt og blandet om mig. Hvad overraskede jer mest, eller hvad grinte I af?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

Some of you have followed me for a long time, others are new readers. Either way, I bet there's lots you still don't know about me. 

1. I have a masters degree in German and Religious Studies but want to work in PR & Communication. My master thesis was about bloggers: "Fashion as a catalyst. The emancipation strategies by German plus-size bloggers". Yup, I did that. 80 pages strong.

2. I'm obsessed with the Norwegian series "Skam" (Shame in English). 

3. I'm a huge One Direction fan and have been to five shows - two of them at Wembley Stadium in London.

4. I have a slight addiction to watermelon flavoured candy and drinks. Especially gum.

5. I'm not planning on having kids, but I want a dog so bad. I stop and greet every dog I meet, if possible. I just love dogs, man.

6. I have six tattoos so far, each of them small, but with a meaning behind them. I want more, and also bigger ones, it just hurts so god damn much to get tattooed, lol.

7. I know all the lyrics to "Baby Got Back" and "Pretty Fly (For A White Guy)", and will play them at parties, if I've had a few too many drinks.

8. I once worked as a karaoke hostess. On slow nights I'd have to sing up to 10 songs myself, which was awesome, haha!

9. I'm single. But that may be pretty obvious. Help a sister out, if you know a good man!

10. When I was five, I said I wanted to become a nun. We lived close to a convent and the little nuns just looked cute to me. Now I'm afraid I may have jinxed myself - see no. 9 for reference.

Those were some random facts about me. What surprised you the most? Or made you laugh? 

No comments:

Post a Comment