Nov 7, 2016

[FASHION] JUNAROSE bomberjakke i ægte læder


VRS Fashion Camouflage Shirt (c/o VRS Fashion)
VRS Fashion Shoes (c/o VRS Fashion)
Kat von D Everlasting Liquid Lipstick "Exorcism"

Photos by Emilie Bruun

Wow, det er godt nok blevet koldt! Var der andre der vågnede op til snevejr i morges? Godt nok ikke noget, som blev liggende her i København, men stadigvæk vildt! Jeg forstår slet ikke, at det allerede er november, og at vinteren er ved at snige sig ind på os. 

Heldigvis er jeg godt dækket ind med jakker. Som fx denne bomberjakke fra JUNAROSE i det blødeste, ægte læder. Billederne her er taget for et par uger siden, så jeg hænger ud i lidt mindre tøj end jeg gør nu, men jakken er stadig helt perfekt. Nu har jeg bare en cardigan indenunder og et stort halstørklæde på, så kan jeg sagtens holde varmen. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at den bliver en favorit efteråret over, og så længe vinteren tillader det. De lover jo en voldsom en af slagsen i år!

Bomberjakken passer virkelig til alt, og giver en fed kontrast til en fin kjole fx. Men her har jeg stylet den med mine yndlings-skinnyjeans og en casual skjorte med camouflageprint fra VRS Fashion - jeg mener at den er i butikkerne nu. Skoene kommer vist først i uge 49, men hold øje. De er et cool take på et par herresko - som vi alle ved, at jeg er storforbruger af. 

Kan I holde varmen der, hvor I er? Hvilke jakker går I efter denne sæson?

Noget af tøjet er modtaget i gave, men indlægget er ikke sponseret i form af løn, og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 [English summary]

The first snowflakes of the year fell this morning - I can't believe winter is here (cue: Jon Snow). Luckily I have lots of jackets keeping me warm - like this awesome bomber from JUNAROSE in genuine, soft leather. 

The pics were taken a few weeks back, so I was wearing fewer layers. Now I wear a cardigan underneath and a big scarf with it, and am still nice and warm. It'll definitely be a favourite jacket during fall and as long as winter allows me to. We've been warned it's gonna be pretty frosty this year!

Are you staying warm where you are? What kind of jackets are you going for this season?

Some of the items have been gifted, but I'm not being paid for the post and the opinions are my own.

1 comment:

  1. I like it!

    I'm using my sisters old jacket right now. I've put on some weight and the jacket I bought a couple of years ago doesn't feel comfortable anymore. I don't have the money to but a new one unfortunatly.

    ReplyDelete