Nov 14, 2016

[BEAUTY] A very Sephora Christmas: Lækre beautygodter til jul fra Too Faced, Benefit og Sephora


Too Faced Christmas in New York The Chocolate Shop - Sephora Exclusive - 440 DKK
Sephora The Surprising Fan 4-in-1 Nail Tool - 35 DKK
Sephora The Delicate Palette -  100 DKK
Benefit Girl O'Clock Rock 12 Days of Christmas Calendar - Sephora Exclusive - 395 DKK
Sephora The Sensational Mini Brush Set - 135 DKK
Sephora 3 It Looks Brush Kit: Smokey eyes – Retro eyeliner – Graphic brows - 145 DKK

Det er ikke til at komme udenom: julen er atter nær. Om jeg fatter, hvor dette år er blevet af... Det er som fløjet forbi, med dets mange op- og nedture, og jeg ved at mange faktisk glæder sig til at 2016 er ovre. Vi har dog lige 6-7 uger endnu, men heldigvis betyder det også snarlig julehygge, og at der er mange lækre julegavesæt og limited editions i butikkerne lige nu. Her er nogle af de skønne beautygodter som kan købes i Sephora op til jul - de skulle gerne allesammen være landet i butikkerne! Desværre kan man ikke shoppe online hos Sephora endnu - men det kommer i 2017, og det er jeg sikker på, at der er rigtig mange derude, som glæder sig til. Jeg lover at holde jer opdaterede!

Too Faced er et af mine all time favoritbrands, og denne limited edition The New York Chocolate Shop julepallette skuffer ikke! Der er 21 øjenskygger, både matte og foiled (med glimmer), og så er der en highlighter, en bronzer og en blush. De mørke farver er ikke lige så pigmenterede, som de lysere, og de er derfor sværere at påføre jævnt, men alt i alt er det en virkelig lækker pallette, som passer flot til lys og medium hud. Da der er mange helt lyse nuancer, egner den sig dog mindre godt til dybere hudtoner. Boksen er formet som en lille chokoladebutik i NYC, hvor palletten kan tages ud. Der følger også en mini Melted Lipstick med i farven "Chocolate Milkshake", en mini Better Than Sex mascara og en mini 24 Hour Shadow Insurance øjenskyggeprimer med. Kunne I tænke jer at jeg lavede nogle swatches? Så læg en kommentar! 

Benefit er endnu et af mine yndlingsbrands, hvor jeg især er hooked på deres brynprodukter. De laver dog også andet fantastisk makeup, og denne kalender indeholder 12 minis af nogle af deres bestsellere. 12 dage, da den engelsksprogede del af verden fejrer "12 days of Christmas" efter den katolske tradition fra juledag d. 25. december til d. 5. januar (Hellig Tre Kongers Aften). Derfor kan vi i Danmark naturligvis stadig hygge os med kalenderen, fx kan vi starte d. 12. december og køre frem til juleaften - eller åbne en låge hver anden dag! Kalenderen Girl O'Clock Rock spiller en original Benefit-sang når du åbner den, og (SPOILER ALERT) den indeholder følgende minis: the POREfessional - they’re real! mascara - benetint - posietint - they’re real! remover - it’s potent! eye cream - lollibalm - hoola - dandelion - BADgal lash - high beam -lollitint.

Sephoras eget mærke har også en masse juleprodukter og limited editions ude. Jeg er ret vild med Sephoras makeuppensler, så de to afbillede sæt bliver jeg virkelig glad for. The Sensational Mini-set er perfekt til rejser og weekendture, når jeg fx skal besøge familien på Fyn, og 3 It Looks børstesættet er perfekt til at lave øjenmakeup der er on fleek. Neglefilen 4-in-1 i vifteform er en sød og praktisk musthave til tasken, og den kan fx også sættes i din nøglering. Og så er den lille, fine The Delicate øjenskyggepallette i trekantet form ikke til at stå for, med sine perfekte farver til hverdag og fest og små illustrationer der viser, hvordan du kan bruge farverne til at skabe det helt rigtige look.

Sephora har mange flere lækre beautygodter, limited editions julesæt, gaveæsker og nyheder der er blevet lanceret her op til jul - både fra deres eget mærke, men også flere fra både Too Faced og Benefit, samt Marc Jacobs, Tony Moly, Makeup For Ever, Kat von D, Nars m.fl. Kig forbi jeres nærmeste Sephora og kom i smuk julestemning - husk at Sephora nu også findes i Magasin på Kgs. Nytorv, i Odense og i Aarhus.

Hvilke sæt eller produkter er I mest vilde efter?

Produkterne er modtaget i gave, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

Sephora has launched a lot of limited edition Christmas sets and gift boxes, and brands like Too Faced, Benefit, Marc Jacobs, Tony Moly, Makeup For Ever, Kat von D, Nars and more, are also selling limited edition Christmas products and releasing beauty news just in time for Christmas, to be sold in Sephora. Above are some of my favourites. 

Which are you most excited about?

The products were gifted, but I'm not being paid for this post and the opinions are my own.

No comments:

Post a Comment