Nov 10, 2016

[FASHION] Undertøj i store størrelser fra Femilet


For nogle uger siden blev jeg inviteret til en fitting i Femilet på Vesterbro og måtte vælge et sæt med BH og trusse med hjem. Jeg må ærligt sige, at jeg var lidt skeptisk over, om jeg overhovedet kunne finde noget, som jeg kunne passe og kunne lide. Det er ikke helt nemt at finde en god BH til "pigerne", når de er lidt større end gennemsnittet jo. Men jeg tog afsted og var spændt på at se, hvordan udvalget var.

Da jeg ankom til butikken blev jeg modtaget supergodt af ekspedienten, og der var slet ikke nogen anspændt stemning angående min størrelse, som man kunne have frygtet eller måske tidligere har oplevet, når man shopper steder, som ikke specifikt er til store størrelser. Servicen var i top og snakken faldt naturligt, hvilket jeg personligt synes er særligt rart, når man shopper efter noget så intimt som undertøj. 

Fra starten af gjorde ekspedienten mig opmærksom på, at jeg havde ret i, at der ikke var et kæmpeudvalg i min størrelse, men at vi helt sikkert nok skulle finde noget fint. Herefter målte hun mig for at finde min rigtige størrelse, og selvom jeg på ingen måde er den mest generte, så er det alligevel altid lidt grænseoverskridende at strippe foran fremmede. Men der var intet pinligt eller akavet over det her, og inden længe kom hun tilbage med flere forskellige BH'er. Nogle af dem passede ikke helt i omkredsen, men så havde hun en BH-extender med, som man kan bruge, hvis alt andet ellers sidder som det skal. Jeg endte med det allerførste sæt jeg prøvede; en flot, sort bøjle-BH med blonder og et par matchende trusser. Både omkreds og skålstørrelse var spot on, og selvom jeg primært er vant til at gå med vatterede BH'er, for at give mine bryster lidt form, så er jeg rigtig glad for denne, som også føles rar at have på - ligesom trusserne også sidder perfekt og ikke "ruller ned" (you know).

Det var en virkelig behagelig fitting, og ekspedienten og jeg havde en rigtig god samtale, hvor hun også gav udtryk for, at hun gerne så et større udvalg og endnu flere flotte styles i plus-size, da hun vidste at der var et stort marked for det og selv kendte flere pluspiger, som savnede endnu mere lækkert undertøj, og var ked af, hvis hun ikke kunne hjælpe alle, som kom ind i butikken. 

Efter sådan en positiv oplevelse, kan jeg ikke andet end at anbefale alle jer storbarmede og fyldigere piger til at slå et smut forbi jeres lokale Femilet, og få hjælp af de søde ekspeditricer. Husk at give udtryk for, at I ønsker et større udvalg. Hvis vi er mange nok der spørger efter det, kan det være at der hurtigere sker en udvikling - især når nu der allerede er grobund for det! Indtil videre forhandler Femilet BH'er op til kopstørrelse I og omkreds 105, og trusser op til størrelse 52. Det er dog stadig kun få styles der findes i de største størrelser.

Derfor vil jeg gerne høre, om I har haft udfordringer med at finde BH'er i jeres størrelse, og om I før har handlet hos Femilet? Del meget gerne jeres erfaringer i kommentarfeltet!

Jeg har modtaget sættet i gave, men jeg bliver ikke betalt for indlægget og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

I recently had a great experience trying on bras and panties at Femilet. They don't have a huge range of plus-size underwear, but the pieces they have are nice and the service is just wonderful and pleasant! I picked out the gorgeous lace set above.

Do you find it challenging to shop for bras in your size? I'd love to hear about your experiences!

The set was gifted but I'm not being paid for this post and the opinions are my own.

5 comments:

 1. Jeg bruger kun Femilet, model Mary.. sååå du har god smag :-)

  ReplyDelete
 2. Har aldrig rigtig haft modet til at gå ind i en fysisk undertøjsbutik i frygt for manglende størrelser. Så alt mit undertøj køber jeg på evans.co.uk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åh, det kender jeg altså godt! Men de er rigtig søde hos Femilet i hvert fald, og jeg syntes ikke at det var "pinligt" at de ikke havde mere i min størrelse. Kun ærgerligt! Evans har også noget fint undertøj, men jeg har aldrig fundet en BH der passede mig perfekt der!

   Delete
 3. Jeg kan nikke til din historie.. For jeg har længe ledt efter en bh og synes at opgive , da jeg for 5-6 siden kom i en butik som solgte femilet. Jeg prøvede forskellige og Mary (den med vat) sad bare lige. Jeg har så først for 1-2 år siden begyndte kun at købe Femilet Mary, da jeg prøvede også andre mærker. Jeg har så gået med kun vatteret Bh før, blev jeg overrasket da ekspedienten sagde at jeg skulle prøve den uden vat, mary full cup. Nu køber jeg dem og det sidder bare der. Der er top service i butikken. Jeg har også anbefalet Femilet til mine venner. Den jeg købte for 5-6 år siden, den er fin som ny og jeg bruger den. Jeg vasker dem i hånden og det holder rigtig godt. Jeg har ikke prøvet deres trusser. Hvad synes du? Hvordan er det at have på?
  For resten tak for indlægget. Så glad for at læse :)

  ReplyDelete