Dec 3, 2016

Min fars band AS Valentin er i semifinalen til Dansk Pop Talent 2016!

AS Valentin til DK4s Dansk Pop Talent 2016
Fra venstre til højre er det:
Paul Møller (Guitar) - Bjarne Steffen Jørgensen - min far (Guitar) - Hans-Erik (Hanse) Valentin (Vokal) - Mikael Bundgaard Pedersen (Trommer) - Jesper Nordam (Bas)

Ok, det her er et lidt atypisk indlæg på bloggen. Men altså, jeg er megastolt! Min far og hans band AS Valentin er gået videre i Dansk Pop Talent 2016 og er nu i semifinalen, sammen med 19 andre (ud af 54 der deltog i liveprogrammerne). Det er så vildt altså. Nu skal de bare nå finalen, som finder sted i Forum Horsens i januar. Hertil stemmes seks kunstnere videre af publikum, og fire af et ekspertpanel. Min far og band har arbejdet hårdt på at indspille og finpudse deres finalesang - en original sang, hvor min seje daddy har skrevet teksten. Jeg har ikke hørt den endnu, men håber at få en forsmag næste gang jeg er på besøg på Fyn - og selvfølgelig er mit største ønske, at se dem optræde live til finalen! Hvis I vil støtte op om nogle cool oldboys, som udlever drømme i deres bedste alder, og som har så meget mere at byde på, så smid endelig en stemme eller to deres vej. Det koster en flad femmer, men de her gutter fortjener virkelig opbakningen! Send DKPOP AV til 1277 - så er de godt på vej. 

Min far har spillet musik i rigtig mange år, og spillede i sine unge dage bas i bandet Bona Dea. I 1979 optrådte de bl.a. på den nu hedengangne Midtfyns Festival, hvor selveste The Savage Rose faktisk varmede op for fars band! Min far opgav dog musikkarrieren og blev familiefar med fast job. Først da jeg blev 10 år, kan jeg huske at han begyndte at spille igen, og købte en rød elguitar, som han lærte sig selv at spille på. Et par år efter startede han og et par kammerater et hyggeband, hvor de dog kun spillede til familiefester og for sjov. Nu er min far så for alvor kommet tilbage til musikken med nogle gamle kammerater fra hans unge år, og det er så fedt at se, hvor meget de går op i det. De er vildt dygtige musikere, gode sangskrivere og performere, og jeg er så stolt af min seje far. Det har jeg altid været, men det er så sindssygt inspirerende at se, at det aldrig er for sent at finde tilbage til noget man elsker, eller at gå efter sine drømme. Far, du rocker i bogstaveligste forstand, og jeg elsker dig for det (blandt meget andet!).

Nå, det tog lidt en sentimental drejning, som jeg håber at I kan bære over med. Men AS Valentins nummer til semifinalen kan I se og høre i videoen herunder. Min far er den seje guitarist til højre.


                 Skamløst opråb: Send DKPOP AV til 1277 - Send DKPOP AV til 1277 - Send DKPOP AV til 1277 - Send DKPOP AV til 1277 

                   -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                                                   [English summary]

                              My dad's band AS Valentin has made the semifinals in a Danish talent show, and I'm so, so proud. 

No comments:

Post a Comment