Mar 15, 2016

Photoshoot med Studio Clothing, Ciso og Adia

Studio Clothing Blue Coatigan // Yours Clothing Dress // Asos Boots // Sephora Blue Liquid Eyeliner
Ciso Polka Dotted Shirt // Yours Clothing Skirt // Clarks Brogues // Kat von D Everlasting Liquid Lipstick in "Outlaw"
Left: Adia Printed Tee // Yours Clothing Skinny Jeans // JUNAROSE Leather Jacket // Clarks Brogues
Right: Adia Printed Kimono // Asos Curve Tee // Yours Clothing Skinny Jeans // Asos Boots


For præcis en uge siden havde jeg et lille photoshoot med de danske brands Studio Clothing, Ciso og Adia i samarbejde med PR Connect. Jeg var så heldig at blive fotograferet af den utrolig dygtige Anja Ekstrøm (følg hende på Facebook HER) og få lagt makeup af den skønne Nana Palm

Til pressedagene i efteråret havde jeg udvalgt nogle af mine favoritter fra de te brands, og da de nu er i butikkerne, valgte vi at lave et lille shoot. Jeg stylede mine outfits med ting jeg i forvejen havde i garderoben, så den eneste reelle forskel er, at jeg fik taget professionelle billeder og fik lagt min makeup af en makeupartist.

Jeg synes, at der er kommet nogle superskønne billeder ud af det - Anja har virkelig formået at vise mig og mine kurver fra min bedste side. Jeg har valgt nogle lidt anderledes billeder end jeg normalt gør, men jeg elsker hvor glad og naturlig jeg ser ud. Især billederne i den prikkede skjorte giver mig et smil på læben!

Alt tøjet er simpelthen så fint, og jeg bruger det flittigt i min garderobe nu. Den blå coatigan fra Studio er jeg helt besat af, da den matcher min blå eyeliner og min generelle obsession med alt blåt lige nu. Den er sofistikeret og cool, men helt vildt blød og anvendelig både til hverdag og fest, til kjole eller jeans.

Den prikkede skjorte fra Ciso er et klassisk design, som aldrig går af mode. Jeg bruger den både i nederdele, som vist, og med et par sorte jeans - som I kan se på Instagram @stickysweetdanish. Den røde "Outlaw" læbestift fra Kat von D (fås i Sephora) er hurtig blevet min favorit, da den holder helt vildt længe, og her får den virkelig outfittet til at "poppe".

T-shirten fra Adia er cool og står fedt til min rockede side - læderjakker og jeans komplimenterer den på fornemmeste vis. Den kan dog også sagtens gøres mere feminin, fx med en pencilskirt og stiletter. Kimonoen er derimod en sjov og flirty sag, som både ser cool ud til et helt sort outfit, som her, eller som er prikken over i'et på stranden eller ved poolen til sommer, udover en lækker bikini eller badedragt.

I kan få oplyst nærmeste forhandler af tøjet her:

Studio Clothing: 70 70 22 84
Ciso: 96 42 42 42
Adia: 73 12 15 00

Hvilket er jeres favoritlook?

Indlægget er ikke sponseret i form af løn, men tøjet er modtaget til test og anmeldelse. Holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Exactly a week ago I was lucky enough to shoot some looks in collaboration with the Danish brands Studio Clothing, Ciso and Adia as well as PR Connect. My wonderful photographer was Anja Ekstrøm (find her on Facebook HERE) and my MUA was Nana Palm.

I styled all outfits myself with things I already owned, so the only difference between this post and regular outfit posts is, that I had a professional photographer and had my makeup done. I really love the result and I feel that Anja really captured my spirit and my curves beautifully.

It was a fun day, and I hope I get to do it again! 

Unfortunately the brands don't have webshops that ship worldwide, but you might be able to find some of the styles on Navabi.

This post wasn't sponsored, but the clothes were gifted for test and review. The opinions are my own.

Mar 5, 2016

{BEAUTY} Natural Cosmetics Golden Argan OilDet er ikke så længe siden, at jeg skrev om en økologisk olie fra Balance Me (se HER), men nu har jeg endnu en olie til anmeldelse. Natural Cosmetics Golden Argan Økologisk Argan Olie fås også hos billigvoks.dk, og til en brøkdel af prisen af Balance Me. Så er man på udkig efter en økologisk og rendyrket olie til små penge, er denne et rigtig godt bud.

Natural Cosmetics Golden Argan er 100% økologisk arganolie fra Marokko. Den indeholder derfor ingen parfume eller parabener, men er rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. Olien er en del federe end andre olier, som fx den fra Balance Me, så det kan anbefales ikke at bruge for store mængder, da den har tendens til så at fedte. Jeg har prøvet arganolien på såvel hud, som hår, og jeg er især blevet glad for at bruge den som hårkur. Som I nok ved, bleger og farver jeg mit hår ret meget, hvorfor det har brug for eksta pleje. Mindst én gang om ugen sover jeg derfor med balsam eller hårkur i håret, og her er jeg begyndt at tilføje Natural Cosmetics Golden Argan arganolien. Næste morgen vasker jeg så hår som normalt. Det blødgører og styrker mit slidte hår, og jeg vil anbefale alle med farvet hår at gøre noget lignende for at sikre, at håret får nok fugt. 

Personligt er jeg ikke så vild med at bruge arganolien som ansigtsolie, da den, som nævnt, er ret fed og jeg synes at den er lidt lang tid om at trænge ind. Men som hårolie er den genial! billigvoks.dk anbefaler desuden følgende anvendelsesmuligheder: "Olien kan også påføres direkte på håndklædetørt eller tørt hår for ekstra pleje og glans. Derudover er olien ideel som badesæbe, massageolie, makeupfjerner, behandling af sår, rifter, solskoldninger, eksem, neglebånd, uren hud eller i stedet for din sædvanelige krops- eller ansigtscreme."

Hvad med jer - bruger I naturlige olier på hud eller hår? Har I en favorit, som I vil anbefale?  

Produktet er modtaget til test og anmeldelse af billigvoks.dk, men indlægget er ikke sponseret i form af løn, og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I'm currently testing an argan oil from Natural Cosmetics. It's a 100% organic, morrocan argan oil that's very rich. I've grown fond of adding it to my conditioner or hair mask for an overnight treatment once a week. As you know, I bleach and dye my hair a lot, so it needs extra moisture, which I ensure by doing weekly treatments. The Natural Cosmetics Golden Argan oil can also be used as a face oil, on rashes or scratches, as a make-up remover or as a body lotion.

Do you use natural oils on your skin or in your hair? Do you swear by a certain product?

The product was gifted for test and review by billigvoks.dk, but I have not been paid for the post and the opinions expressed are my own.