Apr 24, 2016

Photoshoot with Marc Watley in Central Park

 Clarks Hamble Oak Brogues // Michael Kors Watch // Too Faced Melted Lipstick in "Chocolate Cherries" (also available at Sephora)

Pictures by Marc Watley

Jeg fatter ikke, at jeg har glemt at dele dette med jer!

Da jeg var i New York i februar, havde jeg et lille photoshoot med den enormt dygtige fotograf Marc Watley. Vi mødtes i Central Park og var heldige at få knipset disse billeder inden regnen satte ind. 

Jakken fra Modamix havde jeg købt få dage forinden, da jeg besøgte Hey Gorgeous! i deres fine showroom i hjertet af Manhattan. Samme sted lånte jeg kjolen fra det nye plusmærke PLY, hvis show jeg også så under New York Fashion Week (og som jeg har blogget om HER). Kjolen var desværre alt for dyr til min pengepung, men den var så lækker at have på og jeg er vild med de rå kanter. 

Billederne her får mig til at savne mit lyserøde hår - og New York! Jeg håber, at kunne vende tilbage snarest muligt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English]

I can't believe I forgot to share this with you!

When I visited NYC in February, I was lucky enough to have a little shoot with the talented photographer Marc Watley. We met up in Central Park and managed to snap these pics before the rain started.

I had bought the Modamix jacket a few days prior to the shoot, when visiting Hey Gorgeous! in their cute showroom in the heart of Manhattan. I also picked out the PLY dress there, but ended up only borrowing it for the shoot, as it was out of my price range. I loved wearing it though, as it's extremely comfortable and flattering, and the trims are super edgy. PLY is a relatively new plus-size brand, and I was happy to be at their show during NYFW (which I blogged about HERE).

These photos make me miss my pink hair - and NYC! I hope I have the chance to go back soon.

Apr 16, 2016

Sporty Chic i Yoek jakke og skjortekjole under blomstrende kirsebærtræer


Miss Y Loves Yoek Lace Baseball Jacket & Miss Y Loves Yoek Striped Shirt Dress (c/o Yoek) //Zizzi Necklace // Adax "Henny" Chain Detail Bag (c/o Adax) // Adidas Sneakers // Urban Decay "Liar" Lipliner // Too Faced Melted Lipstick in "Chocolate Honey"

Alléen med kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård er et tilløbsstykke hvert forår, når blomsterne står i fuld flor. De smukke, lyserøde træer danner en flot baggrund for ethvert billede, og som alle andre, måtte Karina fra Copenhagen Curves og jeg skyde outfits i de flotte omgivelser. Der er ikke meget der kan få mig tidligt op om morgenen, men lækkert tøj og løfte om flotte billeder, kan tilsyneladende godt lokke mig ud af fjerene. I hvert fald stod Karina og jeg klar til at skyde billeder i går morges, inden at alléen gik fra lyserød til sort af mennesker. 

Mit outfit er fra det hollandske plus-size-mærke Yoek, og det er første gang at jeg har prøvet noget af deres tøj. Jeg mindes at have set navnet før, vist nok da jeg var på Curvy-messen i Berlin sidste år, men jeg fik aldrig undersøgt det nærmere. Yoek er hovedkollektionen, men de har desuden sublabels, bl.a. Black Label og Miss Y loves Yoek. Især Miss Y har fanget min opmærksomhed. Som altid er det ikke hele kollektionen der falder i min smag, men der er adskillige unge og trendy items, som er lige mig, og derfor valgte jeg også to ting derfra.

Baseballjakken er cool, men har feminine detaljer, som fx blonder på forsiden. Jeg er vild med længden, og at den kan bruges både til jeans eller til kjoler.

Kjolen kommer til at hænge på mig hele foråret og sommeren. Jeg er simpelthen så glad for den! Den har et oversize snit og er lidt længere bagpå, og så er den lavet af en skøn blanding af bomuld og polyester, som er let og behagelig at have på.

Sammen med et par Adidas sneakers og min nye Adax taske, blev det til et fint og sporty chic outfit, som passede perfekt til en dag med presseevents, som I kan se glimt af på min Instagram-profil @stickysweetdanish.

Et lille tip: Kirsebærblomsterne skulle være på deres flotteste denne weekend, så det er med at komme afsted, hvis I også vil snappe smukke billeder og nyde synet af et lyserødt blomsterhav.

Tøj og taske er modtaget til test og anmeldelse af hhv. Yoek og Adax, men jeg bliver ikke betalt for indlægget og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English Summary]

Yesterday, Karina from Copenhagen Curves and I went to see the Sakura cherry blossom trees in Copenhagen at Bispebjerg Cemetary and snap outfit pictures. Not much can make me get up early, but a great outfit and a promise of beautiful pictures will do the trick.

I love how my Yoek baseball jacket and shirt dress came together for a sporty chic look with my new Adax leather bag and a pair of Adidas sneakers. A perfect outfit for a day full of press events, as you can see on my Instagram @stickysweetdanish.

The clothes and bag have been received for test and review, but I'm not being paid for the post and the opinions stated are my own.

Apr 9, 2016

{BEAUTY} Real Techniques Powder Brush makeupbørste til løst og fast pudderLige siden min tur til New York, har jeg ikke kunne leve uden de Real Techniques makeupbørster, som jeg investerede i derovre. Det er helt vildt, hvor stor forskel der kan være på, at lægge sin makeup med billige børster uden navn og med gode kvalitetsbørster (makeupbørsterne fra Real Techniques er dog stadig virkelig prisvenlige, især med henblik på kvaliteten).

Real Techniques er hurtigt gået hen og er blevet nogle af mine favoritter indenfor makeupbørster- og pensler, og jeg har efterhånden en rimelig imponerende samling. Det nyeste medlem af familien er den store Powder Brush af bløde, syntetiske taklonhår, som jeg bruger til at "sette" min makeup med, med løst pudder. Den egner sig dog også både til fast pudder og til mineral foundations. Børsten ligger godt i hånden, den har en god vægt og størrelse (ja, det er faktisk vigtigt!), og de hvide børstehårsspidser gør det muligt for dig at se, hvor meget produkt der er på børsten. Smart! I finder den lækre pudderbørste HER.

Udover kvaliteten af børsterne, er jeg også vild med historien bag. Real Techniques er nemlig grundlagt af de to søstre Nic og Sam Chapman, som begge er uddannede makeupartister i England. Sam startede i 2008 Youtube-kanalen "Pixiwoo", hvor hun begyndte at lægge tutorials op, inden hverken Youtube eller tutorials var en ting. Med tiden blev søsteren Nic også inkluderet, og grundstenen til det helt store makeup-imperium var lagt. I dag har søstrene deres egen blog, ligesom de også fortsat laver tutorials i stor stil og fungerer som makeupartister for de rige og berømte. Som blogger bliver man altid lidt stolt over, hvor godt andre bloggere klarer sig, og Nic og Sam Chapmans historie er en af de mest inspirerende i beautyverdenen, hvis I spørger mig! På trods af, at de ikke er helt så billige som i USA (det er der ikke meget der er), kører billigvoks.dk også virkelig gode priser på makeupbørsterne. I kan finde hele udvalget af Real Techniques HER.

Har I nogle af de fantastiske Real Techniques børster, eller er I fan af nogle helt andre? Læg endelig en kommentar!

Beautytip: Sørg for at vaske jeres børster og pensler engang om ugen. Det holder dem bakteriefrie, og I sørger for at jeres hud forbliver ren og pæn. Vask børsterne med en mild sæbe, fx DENNE, og lad dem tørre med hovedet nedad eller i liggende tilstand, så vandet ikke trænger ind i børsten og ødelægger den.

Produktet er modtaget til test og anmeldelse af billigvoks.dk, men jeg bliver ikke betalt for indlægget og holdningerne er mine egne
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English Summary]

Ever since investing in Real Techniques makeup brushes in NYC, there's been no going back to cheap drugstore brushes for me. I can't get over the difference it makes, applying your makeup with good, quality brushes. And Real Techniques are actually quite affordable (especially in the States, you lucky people). My latest addition to the family is the big, soft Powder Brush that I use for setting my makeup. I highly recommend it!

The product was received for test and review from billigvoks.dk, but I have not been paid for the post and the opinions stated are my own.

Apr 3, 2016

{BEAUTY} MaskerAide Sheet Masks Ansigtsmasker

 
Full selection at billigvoks.dk HERE

Hvis I følger de nyeste beautytrends har I sikkert opdaget, at K-Beauty (Korean Beauty) er en af de helt store. Bl.a. er de såkaldte "Sheet Masks", altså ansigtsmasker på en slags papir, blevet et kæmpe hit. Nogle af de mere omtalte, er maskerne indeholdende snegleslim og gift fra bier. Hvis I følger mig på Instagram @stickysweetdanish, har I sikkert set, at jeg allerede har prøvet to forskellige sneglemasker og faktisk var ret glad for dem.

MaskerAide-maskerne er ikke lige så vilde, og derfor måske en smule mere tiltalende for de fleste. Ikke desto mindre er de virkelig lækre og væsentligt nemmere at bruge, end de før omtalte slimmasker.

Sådan gør du:

  • Start med at rense ansigtet - fx med en Konjac Sponge for at gøre oplevelsen endnu mere koreansk (Find din favorit HER)
  • Hvis du bruger en koreansk essence kan du påføre denne nu (jeg bruger May Coop Maple Water, men den er købt i USA) - ellers kan du også sagtens bruge en tonic eller en face mist (fx DENNE)
  • Pak masken ud forsigtigt, så du ikke river den i stykker. Læg den på ansigtet og dup den ind, så den ligger så tæt på huden som muligt alle steder
  • Påfør resten af serummet fra pakken på din hals og de små steder, hvor masken ikke dækker
  • Slap af i 20 minutters tid og lad masken virke
  • Fjern papirmasken, men rens ikke serummet af. Massér det i stedet ind i huden
  • Voilá! Lækker, frisk hud!

Jeg er selv ret vild med maskerne, som alle tjener forskellige formål, men alle tilføjer masser af fugt. I kan finde jeres favoritter på billigvoks.dk, og der er en særpris, hvis I bestiller 3 lige HER.

Har I prøvet sheet masks eller anden form for K-Beauty endnu?

Produkterne er modtaget til test og anmeldelse af billigvoks.dk, men indlægget er ikke lønnet og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

| English Summary |

I'm testing some of MaskerAide's sheet masks and I'm really liking them! Have you jumped on the K-Beauty (Korean Beauty) trend yet?

The products were received for test and review by billigvoks.dk, but the post has not been paid and the opinions are my own.