May 11, 2016

Lag på lag i Yours Clothing skjorte og jakke fra Zizzi Black LabelYours Clothing Maxi Shirt (c/o Yours Clothing)
Ray-Ban Wayfarers

Sidste uge besøgte jeg min familie på Fyn og fik min mor til at tage billeder af mig til bloggen. Beklager at de først kommer op nu!

Jeg elsker lag-på-lag, men det må endelig ikke blive konet eller kedeligt. Derfor leger jeg gerne med mange forskellige længder og materialer, og prøver at tænke ud af boksen. Det synes jeg lykkedes godt med dette outfit.

Den lange skjorte fra Yours Clothing er en af mine nye yndlinger - den har en super pasform, er let og behagelig, og kan bruges både til jeans, som her, eller udover shorts eller cykelshorts til sommer.

Jakken fra Zizzi Black Label er superlækker, men den er ret lille i størrelsen! Jeg vil anbefale jer at gå en størrelse op, hvis I køber den online. Ellers smut i jeres lokale butik og prøv den på, hvis de fører Black Label. 

Er I vilde med lag-på-lag? Hvordan sørger I for at holde det ungt og moderne?

Tøjet er modtaget af Zizzi og Yours Clothing til test og anmeldelse, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

I love layering, but I want to avoid looking mature or boring, wich is why I play with textures and lengths and try to think outside of the box. I feel like this outfit shows just that.

The maxi shirt from Yours Clothing has become one of my faves - the fit is amazing and the fabric is light and breezy. It goes great with jeans like here, but also works over shorts for summer.

The jacket from Zizzi Black Label is gorgeous, but comes up very small! I'd definitely recommend to size up. If you live outside of Scandinavia, you may be able to find it at Navabi. It's not up yet, but it might come in!

Are you into layering? How do you keep it looking fresh and modern?

The clothes have been gifted for test and review by Zizzi and Yours Clothing, but I'm not being paid for the post and the opinions are my own.

May 2, 2016

Pinafore Dress and Satin BomberSolen skinner endelig over vores lille land, og jeg har for alvor smidt vinterjakken. For tiden besøger jeg min familie på Fyn og i går hoppede jeg i dette outfit. Farverne skriger måske ikke forår, men I kender mig, jeg er jo glad for sort. Og bare det, at kunne få lov til at gå rundt i en tynd jakke og strømpebukser, er forår nok til mig!

Kjolen er en spencerkjole fra Yours Clothing. Den har et skatersnit, så skørtet er lidt bredere end overdelen, og er af et lækkert, kraftigt jerseymateriale som har lidt stretch, hvilket er rart, da jeg synes størrelsen er lidt lille. Men det kan nu også være pasformen og det faktum, at jeg altså har stor barm og er bred over ryggen. Jeg er dog vildt glad for længden, da jeg gerne vil vise mine ben frem, og det cool, ternede print er også lige mig. Kjolen har desuden en stor lomme foroven, hvor man fx lige kan have sine iPhone. Ret praktisk for en nørd som mig, der er afhængig af sin telefon og sociale medier, haha!

Jakken er en såkaldt "Bomber Jacket" i sort satin fra New Look Inspire. Jeg havde oprindelig bestilt den i den lyserøde version (HER), men da den kom var den mere beige end lyserød, og det klædte mig på ingen måde. Jeg havde ellers virkelig set frem til, at jeg for en gangs skyld ikke havde købt sort. Jakken passede dog helt perfekt og var super cool, og så var jeg jo nødt til at bytte den til den sorte her. Jeg er også virkelig blevet glad for den allerede, så jeg skulle nok bare have spillet sikkert fra starten.

Og så er der jo mit nye hår! Hvis I følger mig på Instagram har I allerede set det, men jeg er simpelthen så glad for det. De søde Funky Juice har lavet en grå balayage på mig - dvs. mørke rødder, mørke striber som er "malet" på og så en grå toningsfarve. Hvis I mangler frisør i København vil jeg på det varmeste anbefale dem - de er også gode til mindre "funky" ting ;-)

Kjolen er modtaget til test og anmeldelse af Yours Clothing, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English Summary]

It's finally sunny in little ol' Denmark, so I've ditched my winter coat for good!

Yesterday I wore this cool pinafore dress from Yours Clothing and a black satin bomber from New Look Inspire. The dress comes up a bit small I think, but it may just be the fit and the fact that I've got a large bust and a broad back. I love the length though, as I like to show off my legs, and the checked print is really cool. I originally ordered the bomber jacket in pink (HERE), but sadly it turned out to be beige when it arrived, so I returned it very disappointed and ordered the black version instead, which I have to say I love!

Another thing that I love is my new hair colour by Funky Juice, which you've already seen if you follow me on Instagram. They did an amazing grey balayage on me, with dark roots and "painted on" lowlights and a grey toner. So good! If you ever need a hairdresser in Copenhagen, I highly recommend paying them a visit! 

The dress was gifted for test and review by Yours Clothing, but I haven't been paid for this post and the opinions are my own.