Jun 19, 2016

Zizzi Denim Vest - Just chilling in Copenhagen


Asos Curve Turtle Neck Swing Dress (sold out - similar HERE
Zizzi Denim Vest (c/o Zizzi) 
Zizzi Necklace 
Ray-Ban Sunglasses 

For fanden, piger. Nu har jeg endnu engang ikke blogget megalænge. Undskyld! Jeg har ellers stadig masser af tid, da jeg endnu ikke har fundet fuldtidsjob, men det er som om, at dagene bare går for hurtigt. Jeg skal nok begynde at oppe mig igen, men hvis I savner flere updates, så følg endelig med på Instagram @stickysweetdanish, hvor jeg opdaterer dagligt med en blanding af outfits, beautyprodukter, makeup mm.

Dette outfit er efterhånden blevet fotograferet for en del uger siden, men det er stadig aktuelt, da vejret jo ikke alle dage er til sandaler og stroptoppe. Kjolen er en lidt ældre sag fra i vinters, men kunne sagtens erstattes af fx denne.

Denimvesten er fra Zizzi og fås lige her. Jeg er superglad for den, da den passer til så mange forskellige outfits og stilarter, og giver et fedt 90'er-udtryk til dit look.

De beige Nikes er mine absolutte yndlings her til sommer. Jeg er ikke altid fan af sandaler, især ikke, hvis jeg skal gå meget, så de fine, lyse sneakers er et kæmpe hit. Jeg er desuden vild med, at de giver en god kontrast til fx en sød kjole, så mit outfit får lidt kant og ikke bliver for "piget". Skoene fås bl.a. hos Asos her.

Hvad er jeres go-to look her til sommer? Især nu, hvor vejret er så omskifteligt?

Vesten er modtaget til test og anmeldelse af Zizzi, men jeg får ikke løn for indlægget og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

I've been a bad blogger, sorry girls. If you miss me and need more updates follow me on Instagram @stickysweetdanish, where I post a mix of outfits, beauty products and makeup.

This look is a few weeks old, but since I've worn it quite a few times since, I thought I'd post it anyway. Better late than never, right?

I love how the denim wasit coat gives an edge to the dress, and sneakers are a most for me. These Nikes are my summer favorite, as they're a light beige that goes so well with everything.

What's your summer go-to look?

The waist coat has been gifted for test and review by Zizzi, but I'm not being paid for the post and the opinions stated are my own.