Jul 20, 2016

Dagens outfit - hvid kjole fra Monki og cardigan fra 17 SundaysHvis I har fulgt med på bloggen og på Instagram (@stickysweetdanish), ved I, at jeg er rigtig glad for Monki. Monki er ikke et plus-size brand, men det laver så mange skønne, oversize ting, som man sagtens kan hoppe i, selvom man er lidt større. Sådan er det også med denne hvide skjortekjole, som kun er en størrelse L, men som min størrelse 50 sagtens kan passe.

Kjolen er perfekt her til sommer, da den er af bomuld og derfor er superbehagelig at have på i varmen. Og skulle det blive køligt i skyggen eller om aftenen, så passer den fine cardigan fra 17 Sundays helt perfekt til. Cardiganen kommer til at hænge på mig alle sommeraftener, det er jeg slet ikke i tvivl om. Den er lækker, blød og tilpas varm - og de sort/hvide farver passer jo til alt!

Hvad er jeres yndlingstøj henover sommeren?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

If you've followed my blog or my Instagram (@stickysweetdanish) for a while, you know that I love Monki and their oversized clothing.

This white cotton shirt dress will keep me looking and feeling cool all summer, and the cardigan from 17 Sundays will keep me warm in the shade or during summer evenings and nights.

What's your summer staple?

Jul 18, 2016

Tøsetur til Lush Malmø med Nelle Noell og Karina Noa - og et dagens outfitH&M Divided Ramones T-shirt (old) - similar style HERE
Adidas Sneakers
Ray-Ban Sunglasses

Der er mange fordele ved at være blogger - én af dem er, at man møder så mange skønne mennesker. Siden vi først mødte hinanden i efteråret sidste år, har Nelle Noell og jeg "bonded" rigtig godt, hun er et af de sødeste og fineste mennesker jeg kender. Og i sidste uge spurgte hun, om Karina Noa og jeg ville med en tur over broen til Malmø. Jeg tøvede ikke, men var straks på til en hyggelig tøsetur i fredags, hvor hovedformålet var, at tage i Lush, som jo desværre (endnu) ikke er kommet til Danmark. 

Mange af jer kender måske Lush fra besøg i London - især er deres "bath bombs" ret populære. Men Lush kan så meget mere, end at lave sjove ting til badekarret. De har alt fra makeup til hud- og hårpleje, og så er det altsammen vegansk og testes naturligvis ikke på dyr. Jeg er især vild med deres friske ansigtsmasker, som man skal opbevare i køleskabet og som skal bruges indenfor 4 uger. De har så meget lækkert, at jeg var nødt til at lave min research og koge mine ønsker ned til nogle enkelte ting. Ellers ville jeg have købt mig fattig! Jeg endte med at købe tre produkter: deres friske "Rosy Cheeks" -ansigtsmaske, "Smugglers Soul" ansigts- og kropscreme og et par af deres "Dream Steam" tonertabletter.

Rosy Cheeks er, som sagt, en frisk ansigtsmaske. Den indeholder en del beroligende ingredienser, heriblandt rosenolie og kalamin. Masken har en tyk, ler-agtig konsistens og smøres på i et godt lag. Den skal sidde i 10-15 minutter og bagefter skylles af med vand. Jeg testede den allerede fredag aften og var ret så begejstret for den.

Smugglers Soul er en limited edition serie, hvor jeg købte cremen. Den kan anvendes både på krop og ansigt, men jeg har valgt at bruge den som dagcreme. Den dufter forførende frisk af sandeltræ og agurk, og byder desuden på en masse fugtgivende olier: arganolie, mandelolie, kokosolie m.fl. Jeg er simpelthen så stor fan af den, at jeg glæder mig til at tage den på hver morgen. Konsistensen er let og luftig, og duften er himmelsk. 

Dream Steam er tonertabletter, som beskrives som "aromaterapi for dit ansigt". Du bruger tabletterne i dampbad (á la kamillebade når du er syg). Dream Steam indeholder bl.a. beroligende rosenolie og kamille, samt tea tree der har antiseptiske egenskaber. Jeg har endnu ikke prøvet en, men jeg glæder mig! De siges at være gode før du lægger ansigtsmaske, da dampen får porerne til at åbne sig og de skønne ingredienser allerede begynder at rense ud.

Udover at smutte i Lush, var vi selvfølgelig også forbi Lagerhaus, ligesom vi også spiste lækker mexicansk mad hos Barbacoa og fik kage og økokaffe hos hyggelige Kafé Agnez.

Det var en dejlig, lille tur, hvor vi i øvrigt tog Bus 999 frem og tilbage. Det koster en flad 100 kr. tur/retur, man skal bare huske pas og være forberedt på, at bussen kan være forsinket og at der kan være mange mennesker med.

Kender I Lush? Ville I ønske at de kom til Danmark?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

Last week I went on a girlie daytrip to Malmö, Sweden, with the bloggers Nelle Noell and Karina Noa. Our main purpose was to visit Lush, which sadly hasn't opened in Denmark (yet). I bought the "Rosy Cheeks" fresh face mask, the "Smuggler's Soul" limited edition multi-purpose cream and some "Dream Steam" toner tablets.

What are your fave Lush products?

Jul 6, 2016

JUNAROSE Leather Jacket & Asos Shirt Dress - perfect for rainy summer days


JUNAROSE Leather Jacket (c/o JUNAROSE) 
Asos Curve Grid Print Shirt Dress (sold out - similar HERE
Nike Beige Suede Air Pegasus Trainers @Asos 
Markberg "The Battle - Passions For Fashion" Leather and Chain bag (sold out - similar HERE)
Deborah Lippmann "Mermaid's Eyes" Nail Polish 

Photographer: Emilie Bruun

For nylig mødtes jeg med den skønne Emilie Bruun, som både er makeup-artist og fotograf, og som jeg kender via Instagram. Hun var i København for at tage testbilleder af nye modeller hos Le Management, og mon ikke at hun også gad lege fotograf for mig? Det blev til nogle vildt fine billeder, lidt anderledes end jeg selv tager dem - og det er fedt!

Kjolen er fra Asos Curve, men desværre udsolgt. Dog kan man sagtens efterligne looket med en anden - fx DENNE. Jeg elsker skjortekjoler, og især til sommer er det lækkert med noget let og løst. Jeg bruger gerne et par cykelshorts indenunder - pt. er jeg glad for DISSE, som man sagtens kan bestille i str. 18 (46), selvom man bruger str. 48/50. De er af jersey og derfor virkelig behagelige.

Læderjakken er fra JUNAROSE og fås lige HER. Vær opmærksom på, at den er en smule lille, så I skal muligvis en størrelse op - især, hvis I ligger mellem to størrelser. Eneste minus ved denne smukke sag er, at jeg savner lommer i den. Ellers er det en virkelig lækker jakke, af et fantastisk, ægte læder. Og ligesom min første JUNAROSE-læderjakke, som I har set meget til (bl.a. HER, HER og HER), er jeg sikker på, at denne vil blive flittigt brugt og blive en favorit i min garderobe.

Jeg holdt mine accessories simple, som altid, med min elskede Markberg-taske, lyse Nikes og så en (for mig) lidt atypisk neglelak - blå/turkis glimmer fra Dorothy Lippmann,

Lad os håbe, at varmen snart vender tilbage, så vi kan smide jakkerne igen - selv når de er så cool som denne, vil jeg gerne gemme den væk til efteråret.

Hvad består jeres sommerlooks af i denne kolde, våde tid?

Jakken er modtaget til test og anmeldelse af JUNAROSE, men jeg bliver ikke betalt for indlægget og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

The Danish summer is showing it's ugly, grey face at the moment, so I'm keeping warm in my new JUNAROSE leather jacket, an Asos Curve shirt dress and my trusted Nikes.

What's your summer look like these days?

The jacket was gifted for test and review by JUNAROSE, but I'm not being paid for the post and the opinions are my own.

Jul 2, 2016

{BEAUTY} Babyliss Ionic Wet & Dry Straightener Review


Babyliss Ionic Wet & Dry Straightener (c/o Babyliss)

Som I sikkert har bemærket, især hvis I følger mig på Instagram (@stickysweetdanish), er jeg sprunget ud som beautyblogger også. Det er jeg, fordi min interesse er vokset i den retning. Jeg har altid været glad for beauty, hudpleje, makeup, hårpleje mm., men mit fokus på det er blevet endnu større. Det fede ved beauty er, at det ikke er størrelsesfikseret eller -begrænset - beauty er for alle, alle aldre, alle køn, alle størrelser. Jeg håber at I vil tage godt imod de kommende beauty-indlæg og lægge en masse kommentarer med ønsker om og forslag til, hvilke ting I godt kunne tænke jer, at jeg tog op på bloggen (fx hverdagsmakeup, beauty-favoritter, hårpleje mm.).

I dag har jeg fornøjelsen af, at anmelde et glattejern fra Babyliss. Glattejernet hedder "Ionic Wet & Dry", og som navnet afslører, har det ioniske plader. Ioniske plader sørger for, kort fortalt, at man kan glatte sit hår med mindre varme, hvilket beskytter håret i højere grad. Den ioniske belægning gør, at fugtigheden i håret minimeres, håret bliver blankt og glat uden krus. 

Jeg har læst lidt op på det, og har fundet frem til, at ioniske plader især er velegnede til fint og ødelagt hår, som i forvejen ikke har brug for meget varme, hvorimod folk med kraftigere hår, kan have brug for, bedre selv at kunne justere varmegraderne. Og det var netop min oplevelse.

Mit hår er meget kraftigt - omend jeg selv synes jeg er blevet tyndhåret med alderen, fordi jeg, som mange andre, har smidt meget hår i mine 20'ere. Selvom glattejernet kommer med en temperaturindstilling og jeg forsøgte mig med den højeste temperatur, levede det desværre stadig ikke op til mine forventninger. Men så prøvede jeg det på min mor, som har meget fint hår. Og her virkede det helt perfekt! Jeg endte altså med at give det videre til hende, og hun er simpelthen så glad for det og synes at det er det bedste glattejern hun har prøvet. Som med så mange andre ting, afhænger det altså helt af din type hår og de forventninger du har til glattejernet. Min anbefaling lyder derfor, at dette glattejern er perfekt til fint og tyndt hår, men måske ikke er så godt til kraftigt hår, som i øvrigt også er lettere slidt og stridt af en del afblegning.

Hvad er jeres yndlingsglattejern? Jeg ved at mange sværger til ghd, men kom endelig med jeres input alligevel!

Glattejernet er modtaget til test og anmeldelse af Babyliss, men jeg får ikke løn for indlægget og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

I tried and tested the Babyliss Ionic Wet & Dry Straightener, but found that it works better on fine and thin hair. My hair is quite thick and coarse, do to a lot of bleaching, and this straightener wasn't for me. However, it worked wonders on my mom, who's hair is fine.

What's your favourite straightener? I know a lot of people swear by ghd, but I'd love to hear your inputs!

The straightener was gifted for test and review by Babyliss, but I'm not being paid for the post and the opinions stated are my own.