Aug 27, 2016

{GIVEAWAY} Dove Regenerate Nourishment Shampoo, Conditioner & Serum In-OilFor noget tid siden modtog jeg en af de nyeste af Doves hårplejeserier, nemlig den lækre Regenerative Nourishment-serie, som består af shampoo, conditioner og serum. Jeg har testet den og er klar med min anmeldelse - og så kan du vinde hele serien længere nede!

Hårplejeserien er især målrettet mod hår som ofte bliver udsat for skadelige eller mindre gavnlige processer. Så hvis du, ligesom jeg, er mere eller mindre afhængig af at skifte hårfarve, afblege håret eller ofte bruger glattejern, krøllejern eller lignende, så er serien lige noget for dig.

Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment indeholder bl.a. Red Algae og Keratin NutriComplex, som skulle sikre stærkere, blødere og mere medgørligt hår. Røde alger siges at være gode for hud, hår og krop og skulle bl.a. medvirke til bedre hårvækst. Doves Keratin NutriComplex er ligeledes designet til at styrke og pleje håret fra yderst til inderst. Keratin er et protein der findes naturligt i cellerne i vores hår – det holder dem stærke, elastiske og sunde. Men med tiden vil mængden af keratin i håret mindskes af sig selv, og efterlade håret skørt og tørt.

Dove Regenerate Nourishment indeholder dog også sulfater, hvilket er meget typisk i sæber - det er dét der får dem til at skumme og fylde. Der er delte meninger om, hvorvidt sulfater eliminerer den gavnlige effekt, som keratin har på håret, men med mindre du har ekstremt fint hår, hår der har tendens til at "klaske" eller ekstrem sensitiv hovedbund, så er det ikke nødvendigvis noget du behøver at bekymre dig om. Især ikke når det gælder produkter i denne prisklasse. Gør du det alligevel, så tipper den søde Nelle Noell om, at man engang om ugen kan vaske håret med sulfatfri shampoo og på dén måde udligne effekten.

Jeg har som sagt testet Dove Regenerate Nourishment-serien, som består af tre produkter: en shampoo, en conditioner og en leave-in serum til håret, og jeg synes det er nogle rigtig fine produkter til en god pris. Shampooen er drøj og nem at arbejde ind i håret og ligeledes virker conditioneren også lækker. Efter brug kan jeg sagtens rede mit hår igennem (hvilket ikke altid er tilfældet uden hårkur), men med serummet oveni bliver det en endnu skønnere oplevelse. Mit hår bliver blankt, blødt og nemt at rede og style. Produkterne dufter også dejligt, hvilket altid er en bonus i min bog. Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment-serien forhandles bl.a. i Matas og i større dagligvarebutikker og koster 50-60 kr. pr. produkt.

Hvis du kunne tænke dig at vinde hele serien til dig selv eller en veninde/din mor/søster eller nabo, så skal du være følger af min Facebookside (du finder den HER) og lægge en kommentar på DETTE INDLÆG, hvor du skriver, hvem du gerne vil forkæle med hårplejeserien. Deadline er mandag d. 5. september kl. 15 og vinderen offentliggøres på min Facebookside samme aften, så husk at følge med! 

Pøj pøj allesammen :-)

Sticky Sweet Beauty Tip: Jeg vasker altid mit hår to gange - første gang for at vaske stylingprodukter, fedt mm. ud og anden gang for at det får shampooens gavnlige effekt. Til gengæld vasker jeg kun hår ca. to gange om ugen!


Produkterne er modtaget i gave til test og anmeldelse, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(English summary)

I'm reviewing the Dove Advanced Hair Series Regenerate Nourishment series and am giving a whole set away to one lucky winner - sadly you can only participate if you're a Danish citizen, sorry.

Aug 13, 2016

[BEAUTY] God hårdag med Dafni, Davines og Maria NilaVi kender vist alle det dér med gerne lige at ville sove lidt længere om morgenen, i stedet for at bruge tid på at sætte hår. Vi kender nok også til, at håret ikke rigtig vil, som vi vil. Jeg gør i hvert fald. Men samtidigt med, er jeg også forfængelig nok til, at jeg gerne vil have at mit hår skal sidde pænt. Selvom jeg bare kan smide det op i en knold eller lave en hestehale på 5 min., så vil jeg alligevel gerne lige glatte det og tilføje noget tekstur og hold. Jeg har derfor fundet de perfekte værktøjer og produkter, som sikrer en god hårdag - hver dag - og på ingen tid! 

Jeg er kæmpefan af svenske Maria Nilas veganske produkter, bl.a. hendes shampooer og conditioners. Men også stylingprodukterne er helt i top. Der findes mange forskellige volumenprodukter til vådt hår - mousse, saltvandsspray mm., men pt. bruger jeg Maria Nilas Volume Spray. For allermest volumen for pengene, sprayes den i håndklædetørt hår ved rødderne og herefter føntørres det. Håret bliver løftet og samtidigt beskytter sprayen håret mod UV-stråler, samt hjælper med at bevare farven, hvis du, ligesom jeg, ikke er fan af din naturlige hårfarve og derfor får frisørhjælp. Sprayen klistrer ikke og gør ikke håret stift. Maria Nila forhandles mange steder, men fås bl.a. hos Stylebox HER.

I stedet for at stå og bakse med glattejernet, er det meget hurtigere lige at snuppe den keramiske Dafni-børste når håret er tørt. Man skal bare huske, at rede håret igennem med en almindelig børste først, og ikke at bruge stivende stylingprodukter i håret inden. Børsten kører allerbedst igennem helt rent hår, men den kan også godt bruges på andendagen, hvor man ikke har vasket hår, så længe man børster det meste af restprodukterne i håret ud først. Dafni er 1 minut om at varme op, og alt efter, hvor langt og tykt dit hår er, tager det kun et par minutter at glatte det. Hvis du er til helt blankt, glat hår, skal du stadig bruge glattejern. Men til en travl hverdag og til det naturligt glatte look, er Dafni-børsten blevet helt uundværlig for mig! Dafni forhandles i diverse frisørsaloner, ligesom du bl.a. også kan få den hos Magasin HER eller hos Stylebox HER.

Nu hvor håret er glattet, skal det også have tekstur og ekstra fylde. Her kommer Davines Definition Mist og Volume Creator ind i billedet. Jeg kommer sprayen i længderne og pulveret i rødderne af håret. Det fede er, at der findes en cool gadget til at fordele pulveret med - nemlig den sorte Volume Creator Brush, som ligner en pudderbørste, men som fyldes med volumenpulveret. Herefter børster man bare hårrødderne. På dén måde sikrer man sig en perfekt påførsel og ender ikke med helt stift, klæbrigt hår, som man ellers hurtigt kan komme til, hvis man blot drysser pulver i håret og får for meget i. Davines forhandles i frisørsaloner, men findes også mange steder online. I kan fx finde et stort sortiment af Davines hos Stylebox lige HER.

Hvordan ser en god hårdag ud hos jer?

Produkterne har jeg modtaget til test og anmeldelse, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

These products are part of my morning hair routine. It literally takes no time at all to straighten my hair with the Dafni Ceramic Brush and it leaves me with a more natural look. For volume and texture I look to Davines and Maria Nila who both have amazing styling products. I'm loving the Volume Creator Brush, which makes using volume powder so much easier and ensures the right dosage of powder.

What makes a good hair day for you?

The products were gifted for test and review but I'm not being paid for this post and the opinions are my own.

Aug 9, 2016

Feriebilleder fra Sóller på Mallorca - og outfits fra Yours Clothing


 Outfits c/o Yours Clothing 

Hvis I følger med på Instagram (@stickysweetdanish), ved I, at jeg lige har været på ferie på Mallorca. Jeg var afsted sammen med min familie - mor, far, søster, svoger og nevø - samt min veninde Sarah. Da min far fyldte 60 sidste weekend, havde mine forældre lejet det lækreste hus i en olivenlund oppe i bjergene i Sóller, hvor vi skulle tilbringe ugen. Det var helt igennem fantastisk og jeg kan varmt anbefale huset, som I kan leje gennem Home Away HER (eller bare smugkigge billeder). 

Ugen blev primært tilbragt ved vores pool, da termometret sagde mellem 32 og 36 grader det meste af ugen. Dog tog vi også ned til selve Sóller, som er en fantastisk smuk, lille by, ligesom vi tog et par ture til Port De Sóller, som er en hyggelig havneby med badestrand, et smut i Carrefour (et stort indkøbscenter) i nærheden af Palma, samt en tur til Porto Cristo - endnu en fin, lille havneby, den sidste dag inden vi skulle flyve hjem.

Det var en dejlig, afslappende ferie og det var helt fantastisk at være afsted sammen med familien og Sarah - især nød jeg at tilbringe så meget tid sammen med min lille nevø på 4½ måned. Han er simpelthen den sødeste, skønneste, lille fyr og jeg savner ham allerede (min familie bor på Fyn).

På trods af at vi ikke tog de vilde udflugter, havde jeg en del lækkert tøj på - bl.a. takket være britiske Yours Clothing, som havde været så søde at sende mig lidt. Hvis I har fulgt mig længe, ved I, at jeg har arbejdet meget sammen med dem. Jeg skulle faktisk have været på photoshoot med dem i London om et par uger, men det er desværre blevet aflyst. Forhåbentlig lykkedes det på et andet tidspunk!

Søde Sarah skød tålmodigt alle mine outfits og I kan klikke jer direkte ind på hver del længere oppe. Jeg var især vild med den lange, palmeprintede skjorte, som jeg brugte som kimono ud over min badedragt (som jeg praktisk talt boede i hele ugen). Jeg kommer helt sikkert også til at bruge den ud over et par jeans snarest! Jeg har dog lige et par kommentarer og tips til tøjet; I skal op i størrelse i den korte, palmeprintede kjole med lommer og den lange, hvide kjole. Især hvis I er barmfagre, som jeg. Derudover skal I være forberedte på, at badedragten kun har polstring og ikke en indbygget BH. Hvis der skal løft til pigerne, kan I dog sagtens have en BH på indenunder. Sandalerne er perfekte til brede fødder, men jeg kunne sagtens have bestilt en størrelse mindre end ellers - sikkert fordi de netop har ekstra bredde.

Har I været på ferie? Hvordan ser jeres feriegarderobe ud?

Tøjet har jeg fået i gave til anmeldelse og test af Yours Clothing, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

As you may know if you follow me on Instagram @stickysweetdanish, I just returned from a family holiday to Mallorca as my dad turned 60. I had an amazing time and wore some fab outfits from Yours Clothing, which my lovely friend Sarah, who joined us, shot for me. All links are under the last picture.

Note that the short, printed dress and the white maxi come up small, so size up - especially if you're busty like me. The swimsuit doesn't have a lot of support, only padding, but you can easily wear a bra underneath. Also, the sandals are perfect for wide feet, but I could've sized down from my usual size.

I highly recommend the private villa we rented in an olive grove in the mountains of Sóller by the way - you can book it through Home Away HERE (or simply have a sneaky look at the pictures). 

Have you been on vacation? What did you wear?

The clothes were gifted for test and review by Yours Clothing but I'm not being paid for the post and the opinions are my own.