Nov 30, 2016

[LIFESTYLE] 10 things: 10 random ting I (måske) ikke vidste om mig


Nogle af jer har fulgt med i lang tid, andre er først lige kommet til. Uanset hvad, så er der stadig masser af ting, som I sikkert ikke ved om mig. Eller hvad?

1. Jeg er cand.mag i tysk og religionsvidenskab og afleverede speciale i november 2014. På trods af det, så vil jeg gerne arbejde i kommunikations- og PR-branchen. Mit specialeemne var i øvrigt om bloggere: "Mode som katalysator. Emancipationsstrategier hos tyske plus-size modebloggere". Yes, I did that. 80 sider langt!

2. Jeg er totalt bidt af den norske serie SKAM, og især denne sæson med Isak som hovedperson er helt fantastisk. Jeg tror, at det er en kombination af, at det er historier og karakterer, som vi alle kan relatere til, vildt godt manus, dygtige skuespillere og ostebrød med kardemomme (insider joke). Derudover er jeg fascineret af den måde, som Julie Andem (seriens instruktør og skaber), formår at bygge hele universet op, gøre brug af de sociale medier og lade serien foregå "in real time". Hvis I ikke allerede er blevet SKAMbidte, så gør jer selv den tjeneste, at tjekke serien ud HER. Tip: I kan få norske undertekster på, ved at klikke på det lille, firkantede ikon med en streg i under videoerne.

3. Jeg er megafan af One Direction, og har været til fem af deres koncerter. To af dem på Wembley Stadium i London. Og ja, jeg ved godt at de ikke er sammen længere. But one day we shall meet again!

4. Jeg er rimelig obsessed with slik med vandmelonsmag - især de grønne, runde tyggegummier fra bland-selv-biksen. Jeg tygger nogle gange så mange på én aften, at jeg får helt ondt i kæberne. Af samme årsag, køber jeg ikke bland-selv-slik ret ofte. Jeg kan simpelthen ikke styre det. Min vandmelonsentusiasme breder sig også til drikkevarer - jeg prøvede bl.a. at slæbe 2 L drinksmixer med vandmelonssmag med hjem fra ferie på Mallorca, men måtte efterlade den ene pga. pladsmangel. Jeg græder stadig lidt indvendigt.

5. Jeg er ikke skruk efter at få børn. Selvom mine veninder popper børn ud til højre og venstre, er det eneste jeg virkelig gerne vil have, en hund. Jeg er hundeskruk, og stopper for at hilse på så mange hunde jeg møder, som muligt. Desværre må man ikke holde hund i min andelsforening.

6. Jeg har pt. seks tatoveringer. De fem af dem er på mine underarme, den sidste er på foden. De er allesammen små, og har allesammen betydning for mig. Jeg har planer om flere, og gerne et par større også. Desværre gør det fucking ondt at blive tatoveret - ikke at jeg er pivet med det eller psycher mig selv helt vildt over det, jeg glemmer bare hver gang, hvor ondt det faktisk gør. Derfor er jeg en smule nervøs for, hvordan det skulle kunne lade sig gøre, at få lavet en, eller flere, store og detaljerede tattoos.

7. Jeg kan hele teksten til Sir Mix-A-Lots "Baby Got Back", og sætter den på ved enhver festlig lejlighed, hvor jeg har indtaget tilpas mange genstande. Det forholder sig ligeledes med Offsprings "Pretty Fly (For A White Guy)", som jeg dog ikke spiller ligeså ofte.

8. Jeg har engang arbejdet som karaokeværtinde på en bar i Odense. Jobbet bestod i at holde styr på kundernes ønsker, sætte musikken på og introducere dem, afholde konkurrencer og naturligvis selv at synge. På stille aftener sang jeg ofte 10 sange selv, og nød hvert øjeblik, haha!

9. Jeg er single. Men det er vist i virkeligheden ret obvious. Nogle der ligger inde med en god fyr, som de vil hooke mig op med? Hahaha. (Men seriøst, send mig en mail, hvis du har den perfekte kandidat i tankerne. Help a sister out!).

10. Som 5-årig proklamerede jeg, at jeg ville være nonne. Jeg vidste nok ikke lige, hvad det indebar, men der lå et kloster i nærheden af, hvor vi boede, og jeg syntes bare, at de små damer så så søde ud. I dag er jeg bange for, at jeg har jinxet mig selv lidt, jf. fact nr. 9. Damn it!

Det var lidt godt og blandet om mig. Hvad overraskede jer mest, eller hvad grinte I af?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

Some of you have followed me for a long time, others are new readers. Either way, I bet there's lots you still don't know about me. 

1. I have a masters degree in German and Religious Studies but want to work in PR & Communication. My master thesis was about bloggers: "Fashion as a catalyst. The emancipation strategies by German plus-size bloggers". Yup, I did that. 80 pages strong.

2. I'm obsessed with the Norwegian series "Skam" (Shame in English). 

3. I'm a huge One Direction fan and have been to five shows - two of them at Wembley Stadium in London.

4. I have a slight addiction to watermelon flavoured candy and drinks. Especially gum.

5. I'm not planning on having kids, but I want a dog so bad. I stop and greet every dog I meet, if possible. I just love dogs, man.

6. I have six tattoos so far, each of them small, but with a meaning behind them. I want more, and also bigger ones, it just hurts so god damn much to get tattooed, lol.

7. I know all the lyrics to "Baby Got Back" and "Pretty Fly (For A White Guy)", and will play them at parties, if I've had a few too many drinks.

8. I once worked as a karaoke hostess. On slow nights I'd have to sing up to 10 songs myself, which was awesome, haha!

9. I'm single. But that may be pretty obvious. Help a sister out, if you know a good man!

10. When I was five, I said I wanted to become a nun. We lived close to a convent and the little nuns just looked cute to me. Now I'm afraid I may have jinxed myself - see no. 9 for reference.

Those were some random facts about me. What surprised you the most? Or made you laugh? 

Nov 25, 2016

BLACK FRIDAY STEALS: Udsalg, tilbud og rabatkoder til Asos, Zizzi, Carmakoma, Sephora m.fl.

BLACK FRIDAY STEALS

Carmakoma Coat | Carmakoma Blue Embellished Dress | Zizzi Lace Dress | ASOS Curve Sequin Dress | Carmakoma Leather Jacket | Monki Crushed Velvet Bomber | ASOS Wide Fit Boots | Nyx Cosmic Metals Lip Cream @ASOS | Zizzi Velvet Lace Dress | Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette @Sephora | Marc Jacobs Mini Lipsticks Clutch @Sephora | Kat von D Everlasting Liquid Lipstick @Sephora | Nars Liquid Lipstick @Sephora | Benefit Gimme Brow & BrowVo Primer @Sephora | Nars x Sarah Moon Eyeshadow Duo @Sephora | Kat von D Studded Kiss Lipstick @Sephora

Let the madness begin...
Det er blevet Black Friday, dagen efter Thanksgiving i USA og en dag, som vi også har taget til os af den simple grund, at det er store tilbudsdag. Her følger nogle af mine favoritsteder, som har tilbud i dag - nogle endda weekenden over. Det er den perfekte lejlighed til at shoppe til julens fester, frokoster og til nytår!

ASOS: Har 20% på HELE siden med koden GOGOGO - den gælder både på Curve-varer, sko, tasker, beauty - ALT. Gælder indtil på tirsdag d. 29/11 kl. 9 dansk tid. Shop HER.

Carmakoma: Tilbyder 30-50% rabat på udvalgte varer fra i dag til og med mandag, også kaldet Cyber Monday. Find udvalget HER.

Monki: Monki er ikke et plus-size brand, men det er plus friendly. De har nemlig en del oversize ting, som ofte passer op til en størrelse 48-50. Deres Black Friday Flash Sale varer til og med søndag, og kan shoppes HER.

Sephora: Makeupelskernes hellige sted har 20% rabat på ALT i dag. Det gælder altså både deres eget mærke og deres eksklusive brands, som fx Anastasia Beverly Hills, Marc Jacobs, Benefit, Nars, Kat von D m.fl. Sephora har (endnu) ikke en webshop, så I må afsted til Magasin i Aarhus, Odense eller Kgs. Nytorv, til Frb.C eller i Illum.

Zizzi: Har 25% rabat på hele deres webshop og i alle deres egne butikker - dog ikke på i forvejen nedsatte varer. Webshoppen finder I HER.

Skal I shoppe i dag eller weekenden over, og tage del i tilbudsvanviddet? Jeg vil gerne vide, hvad I har i kiggerten!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

Black Friday is here and some of my faves are having sales!

ASOS: 20% OFF everything with the code GOGOGO, valid until Tuesday 8am GMT. Visit ASOS HERE.

Carmakoma: 30-50% OFF on select styles throughout Monday. Shop HERE.

Monki: Not a plus-size brand, but plus friendly with lots of oversize stuff. May not be available to shop from your location, if you're outside of the EU, but try hitting up their Black Friday Flash Sale HERE. The sale ends on Sunday.

Sephora: In Denmark we get 20% OFF on Black Friday and I'm sure your local Sephora offers the same if not more. 

Zizzi: Unfortunately Zizzi only ships to Denmark, Norway, Sweden and The Netherlands so far, but if you live in any of these countries, you get 25% OFF on their website and in stores on Black Friday today.

Are you hitting the insane sales today? I want to know what you're buying!

Nov 23, 2016

[BEAUTY] Oktobers favoritter til håret


Organic Hairspa Wax Spray | Björn Axén Repair Shampoo & Conditioner | Maria Nila Salty Mist | Wella Eimi Dry Me & Sugar Lift

Som lovet i indlægget om oktobers hudplejefavoritter (HER), følger nu mine favoritter til håret fra oktobermåned. 

I har nok gættet efterhånden, at jeg går ret meget op i mit hår, eftersom jeg altid leger med farve og længde, og derfor gør jeg også meget ud af at pleje det. Fra første gang jeg prøvede dem, var jeg derfor heller ikke i tvivl om, at Björn Axéns Repair Shampoo & Conditioner, ville blive nogle favoritter. Fra det smukke design (ja, det ER altså vigtigt!), til den skønne duft af arganolie og lavendel, er det en serie man bliver afhængig af. Håret efterlades blødt, let og luftigt, og personligt har jeg svært ved at holde nallerne fra det når det er nyvasket. Serien indeholder ligeledes en lækker Deep Conditioner hårmaske. Björn Axén laver også gode stylingprodukter, og forhandles bl.a. hos Matas.

Speaking of stylingprodukter, så er jeg lidt af en produktjunkie. Jeg ELSKER stylingprodukter til håret og tester derfor altid på livet løs, når jeg støder på nye, spændende produkter. I oktober var ovenstående nogle af dem, som jeg oftest greb til. Organic Hairspa havde jeg ikke tidligere stiftet bekendtskab med, da jeg blev præsenteret for brandet hos Soil Agency, men da jeg så denne Wax Spray, måtte jeg prøve den. Jeg har nemlig tidligere været ret vild med dry wax. Denne her er ikke dry, og den er en heftig fætter, som man virkelig ikke må overdosere. Når det er sagt, så er den superfed at lege med i stedet for almindelig voks. Jeg bruger den i spidser og længder til at give mit hår definition. Organic Hairspa forhandles i frisørsaloner og I kan læse meget mere om dem hos Icon Hairspa.

Saltvandsspray er noget jeg længe har brugt, da jeg elsker det matte, rå look, som man kan opnå med det. Lidt beachy/trashy, you know. Jeg er vild med svenske Maria Nila, som I fx også er stødt på i dette indlæg, og deres Salty Mist er ingen undtagelse. Jeg bruger den både i håndklædetørt hår inden føntørring, eller i tørt hår for ekstra definition. Maria Nila forhandles bl.a. hos Beautycos og Stylebox.

Eimi er en professionel serie fra Wella, som forhandles i frisørsaloner. Serien er netop blevet updated og udvidet, og jeg blev bl.a. introduceret for deres Sugar Lift til et event for noget tid siden. Den fungerer lidt ligesom en saltvandsspray, bortset fra at den er med sukker og giver glans, ikke mathed til håret. Virkelig cool! Ligeledes er deres Dry Me tørshampoo blevet en vinder herhjemme. Jeg er afhængig af tørshampoo og tester på livet løs forskellige brands, og må sige, at dette absolut er en af de bedste jeg har prøvet indtil videre. Den gør ikke håret hvidt, den tynger ikke og den har ingen krads lugt. Selv når jeg har vasket hår, kan jeg finde på at bruge den som stylingspray også.

Det var altså mine favoritter til håret i oktober måned - har jeg overset nogle? Læg endelig en kommentar med jeres yndlingsprodukter!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

These were my haircare and hairstyling faves from October, let me know if I've missed any and please tell me which some of your favourite products are?

Nov 17, 2016

[BEAUTY] Copper Love: ghd platinum styler premium gift set


ghd platinum styler premium gift set copper luxe collection - 2099 DKK

Jeg ved godt, at det nærmest er en forbrydelse... især nu, hvor jeg også er beautyblogger. Men jeg har en indrømmelse: Jeg har aldrig før ejet et ghd-glattejern!

Jeg har naturligvis prøvet et, da stort set alle mine veninder ligger inde med et eksemplar, ligesom de fleste frisører jeg har besøgt, har brugt ghd. Så jeg har naturligvis vidst hvor gode de er, men jeg har altid tænkt, at jeg sagtens kunne nøjes med det glattejern jeg havde derhjemme. Og det kunne jeg jo også i og for sig, nok fordi, at jeg alt for sjældent har glattet mit hår helt igennem og jeg meget ofte bare har sat det op - især da jeg havde længere hår end nu. Det er egentlig ret sjovt, for af en som går så utrolig meget op i mode og skønhed, og som elsker at lege med sit udtryk og sin hårfarve, gør jeg utrolig lidt ud af at sætte mit hår til daglig. Ikke at forveksle med, at jeg er ligeglad eller at jeg ikke bruger masser af produkter, men jeg giver vist bare lidt for hurtigt op i forhold til, at lege med nye måder at style mit hår på. Det skal der laves om på, og derfor bliver det også et af mine nytårsforsæt, at jeg skal blive bedre til at style mit hår!

Det bliver uden tvivl nemmere, nu hvor jeg er den heldige indehaver af ovenstående sæt. Ærlig talt, så ved jeg faktisk ikke, hvordan jeg har levet uden et ghd-glattejern nu, hvor jeg ejer et. Fra det lækre design til det behagelige grib og hvor hurtigt det bliver varmt, til at det holder temperaturen på 180 grader, da det er bedst for håret, og glider så nemt igennem, som ingenting. Selv i mit stride, smadrede hår. At det så oven i købet er i den lækre sæsonaktuelle kobberfarve, som jeg elsker, gør det blot endnu bedre. Hvis I leder efter gode julegaver i år, så er dette sæt med to eksklusive neglelakker fra NailsInc, en Volume Foam og en varmeresistent taske, et oplagt bud til én I virkelig vil forkæle, og I finder det hos Matas HER og Stylebox HER, hvor I også kan finde andre gavesæt og stylingtilbehør fra ghd. 

P.S: Neglelakkerne er også virkelig fine og perfekte til julefrokoster og fester!

Sættet er modtaget i gave, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

I don't know how I've survived this long without owning a ghd straightener. Now that I own this Copper beauty, I can't imagine my life without it. From the sleek design to the perfect grib and the way it just glides through your hair with such ease - even in my coarse and tired hair.

This Luxe gift set including two NailsInc nail polishes, a Volume Foam and a heat resistant bag will make an awesome Christmas present for someone you really want to spoil!

The set was gifted but I'm not being paid for this post and the opinions are my own.

Nov 14, 2016

[BEAUTY] A very Sephora Christmas: Lækre beautygodter til jul fra Too Faced, Benefit og Sephora


Too Faced Christmas in New York The Chocolate Shop - Sephora Exclusive - 440 DKK
Sephora The Surprising Fan 4-in-1 Nail Tool - 35 DKK
Sephora The Delicate Palette -  100 DKK
Benefit Girl O'Clock Rock 12 Days of Christmas Calendar - Sephora Exclusive - 395 DKK
Sephora The Sensational Mini Brush Set - 135 DKK
Sephora 3 It Looks Brush Kit: Smokey eyes – Retro eyeliner – Graphic brows - 145 DKK

Det er ikke til at komme udenom: julen er atter nær. Om jeg fatter, hvor dette år er blevet af... Det er som fløjet forbi, med dets mange op- og nedture, og jeg ved at mange faktisk glæder sig til at 2016 er ovre. Vi har dog lige 6-7 uger endnu, men heldigvis betyder det også snarlig julehygge, og at der er mange lækre julegavesæt og limited editions i butikkerne lige nu. Her er nogle af de skønne beautygodter som kan købes i Sephora op til jul - de skulle gerne allesammen være landet i butikkerne! Desværre kan man ikke shoppe online hos Sephora endnu - men det kommer i 2017, og det er jeg sikker på, at der er rigtig mange derude, som glæder sig til. Jeg lover at holde jer opdaterede!

Too Faced er et af mine all time favoritbrands, og denne limited edition The New York Chocolate Shop julepallette skuffer ikke! Der er 21 øjenskygger, både matte og foiled (med glimmer), og så er der en highlighter, en bronzer og en blush. De mørke farver er ikke lige så pigmenterede, som de lysere, og de er derfor sværere at påføre jævnt, men alt i alt er det en virkelig lækker pallette, som passer flot til lys og medium hud. Da der er mange helt lyse nuancer, egner den sig dog mindre godt til dybere hudtoner. Boksen er formet som en lille chokoladebutik i NYC, hvor palletten kan tages ud. Der følger også en mini Melted Lipstick med i farven "Chocolate Milkshake", en mini Better Than Sex mascara og en mini 24 Hour Shadow Insurance øjenskyggeprimer med. Kunne I tænke jer at jeg lavede nogle swatches? Så læg en kommentar! 

Benefit er endnu et af mine yndlingsbrands, hvor jeg især er hooked på deres brynprodukter. De laver dog også andet fantastisk makeup, og denne kalender indeholder 12 minis af nogle af deres bestsellere. 12 dage, da den engelsksprogede del af verden fejrer "12 days of Christmas" efter den katolske tradition fra juledag d. 25. december til d. 5. januar (Hellig Tre Kongers Aften). Derfor kan vi i Danmark naturligvis stadig hygge os med kalenderen, fx kan vi starte d. 12. december og køre frem til juleaften - eller åbne en låge hver anden dag! Kalenderen Girl O'Clock Rock spiller en original Benefit-sang når du åbner den, og (SPOILER ALERT) den indeholder følgende minis: the POREfessional - they’re real! mascara - benetint - posietint - they’re real! remover - it’s potent! eye cream - lollibalm - hoola - dandelion - BADgal lash - high beam -lollitint.

Sephoras eget mærke har også en masse juleprodukter og limited editions ude. Jeg er ret vild med Sephoras makeuppensler, så de to afbillede sæt bliver jeg virkelig glad for. The Sensational Mini-set er perfekt til rejser og weekendture, når jeg fx skal besøge familien på Fyn, og 3 It Looks børstesættet er perfekt til at lave øjenmakeup der er on fleek. Neglefilen 4-in-1 i vifteform er en sød og praktisk musthave til tasken, og den kan fx også sættes i din nøglering. Og så er den lille, fine The Delicate øjenskyggepallette i trekantet form ikke til at stå for, med sine perfekte farver til hverdag og fest og små illustrationer der viser, hvordan du kan bruge farverne til at skabe det helt rigtige look.

Sephora har mange flere lækre beautygodter, limited editions julesæt, gaveæsker og nyheder der er blevet lanceret her op til jul - både fra deres eget mærke, men også flere fra både Too Faced og Benefit, samt Marc Jacobs, Tony Moly, Makeup For Ever, Kat von D, Nars m.fl. Kig forbi jeres nærmeste Sephora og kom i smuk julestemning - husk at Sephora nu også findes i Magasin på Kgs. Nytorv, i Odense og i Aarhus.

Hvilke sæt eller produkter er I mest vilde efter?

Produkterne er modtaget i gave, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

Sephora has launched a lot of limited edition Christmas sets and gift boxes, and brands like Too Faced, Benefit, Marc Jacobs, Tony Moly, Makeup For Ever, Kat von D, Nars and more, are also selling limited edition Christmas products and releasing beauty news just in time for Christmas, to be sold in Sephora. Above are some of my favourites. 

Which are you most excited about?

The products were gifted, but I'm not being paid for this post and the opinions are my own.

Nov 12, 2016

[FASHION] Manon Baptiste bomberjakke og Guns n' Roses band t-shirt


ASOS Guns n' Roses Band T-Shirt 
Zizzi Black Slim Jeans


For noget tid siden fik jeg denne fine jakke ind ad døren. Den er fra det eksklusive mærke Manon Baptiste, som forhandles hos tyske Navabi, der sender til hele verden. Jakken finder I lige HER - den ser dog ud til at være udsolgt i mange størrelser allerede. Men hold øje!

Jeg ville give lidt kontrast og kant til looket den dag jeg havde det på, hvorfor jeg parrede jakken med jeans og en bandshirt med Guns n' Roses. Set i bakspejlet ville jeg nok have sat et par andre sko til, men jeg synes nu også at disse giver et fint og legesygt udtryk.

Bomberjakken er ikke varm nok til at bruge som overtøj, men den fungerer fint som indendørsjakke og som alternativ til en cardigan. Den er lækker at have på og jeg har allerede flere stylingidéer; fx udover en fin kjole og med sorte herresko til. Det er i hvert fald en fed måde, at spice den grå og triste vinter op på, og få noget farve ind i garderoben!

Kender I mærket Manon Baptiste? Og har I prøvet at bestille fra Navabi før?

Jakken er modtaget i gave af Navabi, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

I received this gorgeous Manon Baptiste bomber jacket from Navabi a few weeks back. It looks like it's sold out in a lot of sizes already, but keep an eye out HERE.

When I wore the outfit, I wanted to give a bit of a contrast and an edge to the look, which is why I paired the jacket with a Guns n' Roses bandshirt. Looking back, I think a different pair of shoes would have worked better, but these do give it a playful twist.

The bomber isn't warm enough as outerwear on its own, but works very well indoors or as a substitute for a cardigan. I love wearing it and already have other styling ideas; like over a dress and with brogues. It's definitely a nice way to spice up the grey and gloomy winter and to get some colour into your wardrobe!

Do you know the brand Manon Baptiste, and have you ordered with Navabi before?

The jacket was gifted but I'm not being paid for this post and the opinions are my own.

Nov 10, 2016

[FASHION] Undertøj i store størrelser fra Femilet


For nogle uger siden blev jeg inviteret til en fitting i Femilet på Vesterbro og måtte vælge et sæt med BH og trusse med hjem. Jeg må ærligt sige, at jeg var lidt skeptisk over, om jeg overhovedet kunne finde noget, som jeg kunne passe og kunne lide. Det er ikke helt nemt at finde en god BH til "pigerne", når de er lidt større end gennemsnittet jo. Men jeg tog afsted og var spændt på at se, hvordan udvalget var.

Da jeg ankom til butikken blev jeg modtaget supergodt af ekspedienten, og der var slet ikke nogen anspændt stemning angående min størrelse, som man kunne have frygtet eller måske tidligere har oplevet, når man shopper steder, som ikke specifikt er til store størrelser. Servicen var i top og snakken faldt naturligt, hvilket jeg personligt synes er særligt rart, når man shopper efter noget så intimt som undertøj. 

Fra starten af gjorde ekspedienten mig opmærksom på, at jeg havde ret i, at der ikke var et kæmpeudvalg i min størrelse, men at vi helt sikkert nok skulle finde noget fint. Herefter målte hun mig for at finde min rigtige størrelse, og selvom jeg på ingen måde er den mest generte, så er det alligevel altid lidt grænseoverskridende at strippe foran fremmede. Men der var intet pinligt eller akavet over det her, og inden længe kom hun tilbage med flere forskellige BH'er. Nogle af dem passede ikke helt i omkredsen, men så havde hun en BH-extender med, som man kan bruge, hvis alt andet ellers sidder som det skal. Jeg endte med det allerførste sæt jeg prøvede; en flot, sort bøjle-BH med blonder og et par matchende trusser. Både omkreds og skålstørrelse var spot on, og selvom jeg primært er vant til at gå med vatterede BH'er, for at give mine bryster lidt form, så er jeg rigtig glad for denne, som også føles rar at have på - ligesom trusserne også sidder perfekt og ikke "ruller ned" (you know).

Det var en virkelig behagelig fitting, og ekspedienten og jeg havde en rigtig god samtale, hvor hun også gav udtryk for, at hun gerne så et større udvalg og endnu flere flotte styles i plus-size, da hun vidste at der var et stort marked for det og selv kendte flere pluspiger, som savnede endnu mere lækkert undertøj, og var ked af, hvis hun ikke kunne hjælpe alle, som kom ind i butikken. 

Efter sådan en positiv oplevelse, kan jeg ikke andet end at anbefale alle jer storbarmede og fyldigere piger til at slå et smut forbi jeres lokale Femilet, og få hjælp af de søde ekspeditricer. Husk at give udtryk for, at I ønsker et større udvalg. Hvis vi er mange nok der spørger efter det, kan det være at der hurtigere sker en udvikling - især når nu der allerede er grobund for det! Indtil videre forhandler Femilet BH'er op til kopstørrelse I og omkreds 105, og trusser op til størrelse 52. Det er dog stadig kun få styles der findes i de største størrelser.

Derfor vil jeg gerne høre, om I har haft udfordringer med at finde BH'er i jeres størrelse, og om I før har handlet hos Femilet? Del meget gerne jeres erfaringer i kommentarfeltet!

Jeg har modtaget sættet i gave, men jeg bliver ikke betalt for indlægget og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

I recently had a great experience trying on bras and panties at Femilet. They don't have a huge range of plus-size underwear, but the pieces they have are nice and the service is just wonderful and pleasant! I picked out the gorgeous lace set above.

Do you find it challenging to shop for bras in your size? I'd love to hear about your experiences!

The set was gifted but I'm not being paid for this post and the opinions are my own.

Nov 9, 2016

[BEAUTY] Goodiebox x Elements Group: Luksus fra Rodial, Grown Alchemist, Mádara m.fl.For et par dage siden landede denne fantastiske boks på mit dørtrin. Jeg har tidligere modtaget Goodiebox-bokse i et par måneder, men denne er helt igennem fænomenal. Hvis ikke I kender Goodiebox, så går det kort sagt ud på, at man abonnerer på dem og modtager én boks om måneden for 159 kr. inkl. levering. I boksen vil der være 5-7 produkter i specialstørrelser, udvalgt af beautyeksperter og bygget op om temaer. Således kan du prøve nogle af de nye produkter og trends indenfor beauty, inden du kaster dig ud i at købe hele serier eller store størrelser. Indholdet af Goodiebox'en vil altid have en væsentlig højere værdi, end det du har givet for den.

Af og til laver Goodiebox så særlige samarbejder og limited-edition-bokse, som man kan bestille seperat. Denne Beauty Musthaves by Elements boks er en sådan limited edition, og kan bestilles for 299 kr. lige HER. Værdien af boksen er 978 kr. og det er nogle virkelig lækre luksusprodukter du får:

RODIAL Dragon's Blood Sculpting Gel 9 ml
Rodials bestseller "Dragon's Blood Sculpting Gel", indeholder kollagen-fremmende ingredienser, den giver ansigtet et lille løft, mindsker forekomsten af fine linjer og rynker og giver huden volumen og fylde. "Dragon Blood" er saft fra Croton Lecheri-træet, som skaber en fin film, der beskytter huden mod ydre påvirkninger, samt mindsker rødme og inflammation.

BIODERMA Sensibio H2O Micheller Water 100 ml
Bioderma er fransk, og deres Sensibio H2O Micellar Water er et musthave hos beautyelskere verden over, da det fjerner makeup og renser huden skånsomt.

MÁDARA SOS Mask 12,5 ml
Mádara SOS Instant Moisture+Radiance Hydra Mask kommer tør, træt og dehydreret hud til undsætning. Masken er baseret på en ultrafugtgivende blanding mellem nordisk pæon, hyaluronsyre, hørfrø og brændenælder. Brug den i 15-20 minutter et par gange om ugen, på nyrenset hud, for det bedste resultat. 

GROWN ALCHEMIST Hydra Repair Day Cream 65 ml
Grown Alchemist er et australsk brand, som med deres revolutionerende teknologi gør op med skadelige kemikalier, i stedet bruger naturlige ingredienser og processer. Deres Hydra Repair Day Cream, som bl.a. indeholder kamille, trænger hurtigt ind og efterlader huden helt og aldeles gennemfugtet.

INSTANT EFFECTS Instant Lash 7 ml
Fyldere vipper på 2 minutter er, hvad Instant Effects lover. Teknologien er banebrydende, fordi Instant Lash både giver en øjeblikkelig effekt, ved at booste vippernes inderste med oxygen, og  desuden gør dem synligt længere og stærkere efter to ugers brug. Instant Effects er helt nye på det danske marked, og jeg kommer snart med en uddybende anmeldelse af deres produkter.

DR. LIPP Original Nipple Balm for Lips 2 ml
Dr. Lipp kaldes et kultprodukt, når det kommer til at bekæmpe tørre læber. Balm'en indeholder nemlig lanolin, som i årtier er blevet brugt som hovedingrediens i ultrafugtgivende cremer til huden. På linje med 8-Hour-Creme, skulle denne være et lille mirakel - perfekt som primer under læbestiften, til at give dine kinder shine eller til at blødgøre tørre neglebånd fx. Jeg må dog sige, at jeg ikke selv er kæmpefan af netop denne lille sag, som jeg købte i fuld størrelse tidligere på året, men der må jo være en grund til, at så mange sværger til den.

CLEAN RESERVE VOC Blonde Rose og Sueded Oud 2 x 1,5 ml
Clean er kendt for deres lette og friske parfumer, og Reserve-linjen er deres mere sofistikerede og raffinerede række af dufte. "Blonde Rose" er en feminin blomsterduft med en forførende kombination af roser og syrlig lime, og "Sueded Oud" er en nyfortolkning af traditionel oud fra agartræet, som gør den varm og kompleks med et friskt pust.

LEE STAFFORD Dry Shampoo 50 ml
Tørshampoo er et uundværligt produkt mellem hårvaske. Lee Staffords er en fantastisk én af slagsen, og boksen indeholder en kompakt rejsestørrelse, som er perfekt til håndtasken.

SG79 I STHLM No. 4 eller No. 16 2 ml
Brandet er helt nyt på det danske marked, og SG79 I STHLM siges at være inspireret af moderne kunstfotografier, hvilket kommer til udtryk i både emballagen og de fine duftnoter. Fokuset er fjernet fra brandnavnet, således at enhver har mulighed for selv at tolke og opleve duften uden forudindtaget holdninger. 

Jeg glæder mig SÅ meget til at prøve alle de fantastiske produkter, og er sikker på at især Rodials "Dragon's Blood", Mádaras maske og Grown Alchemist bliver et hit!

Abonnerer I på Goodiebox eller har I prøvet nogle af de ovenstående produkter?

Boksen er modtaget som gave, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

I just received the latest Limited Edition Goodiebox "Beauty Musthaves by Elements" which contains so many fabulous products. I especially can't wait to try Rodial's "Dragon's Blood", the mask from Mádara and the creme from Grown Alchemist.

Goodiebox is Danish, but maybe you have a similar monthly subscription concept where you live? Have you tried any of the products above?

The box was gifted, but I' not being paid for this post and the opinions are my own.

Nov 7, 2016

[FASHION] JUNAROSE bomberjakke i ægte læder


VRS Fashion Camouflage Shirt (c/o VRS Fashion)
VRS Fashion Shoes (c/o VRS Fashion)
Kat von D Everlasting Liquid Lipstick "Exorcism"

Photos by Emilie Bruun

Wow, det er godt nok blevet koldt! Var der andre der vågnede op til snevejr i morges? Godt nok ikke noget, som blev liggende her i København, men stadigvæk vildt! Jeg forstår slet ikke, at det allerede er november, og at vinteren er ved at snige sig ind på os. 

Heldigvis er jeg godt dækket ind med jakker. Som fx denne bomberjakke fra JUNAROSE i det blødeste, ægte læder. Billederne her er taget for et par uger siden, så jeg hænger ud i lidt mindre tøj end jeg gør nu, men jakken er stadig helt perfekt. Nu har jeg bare en cardigan indenunder og et stort halstørklæde på, så kan jeg sagtens holde varmen. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at den bliver en favorit efteråret over, og så længe vinteren tillader det. De lover jo en voldsom en af slagsen i år!

Bomberjakken passer virkelig til alt, og giver en fed kontrast til en fin kjole fx. Men her har jeg stylet den med mine yndlings-skinnyjeans og en casual skjorte med camouflageprint fra VRS Fashion - jeg mener at den er i butikkerne nu. Skoene kommer vist først i uge 49, men hold øje. De er et cool take på et par herresko - som vi alle ved, at jeg er storforbruger af. 

Kan I holde varmen der, hvor I er? Hvilke jakker går I efter denne sæson?

Noget af tøjet er modtaget i gave, men indlægget er ikke sponseret i form af løn, og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 [English summary]

The first snowflakes of the year fell this morning - I can't believe winter is here (cue: Jon Snow). Luckily I have lots of jackets keeping me warm - like this awesome bomber from JUNAROSE in genuine, soft leather. 

The pics were taken a few weeks back, so I was wearing fewer layers. Now I wear a cardigan underneath and a big scarf with it, and am still nice and warm. It'll definitely be a favourite jacket during fall and as long as winter allows me to. We've been warned it's gonna be pretty frosty this year!

Are you staying warm where you are? What kind of jackets are you going for this season?

Some of the items have been gifted, but I'm not being paid for the post and the opinions are my own.

Nov 2, 2016

[BEAUTY] Oktobers hudplejefavoritter


Som beautyblogger får jeg mange produkter ind ad døren og jeg tester konstant forskellige brands, nyheder og serier af plejeprodukter. Jeg kommer til at få svært ved at få dem alle på bloggen, men jeg vil forsøge altid at præsentere mine favoritter. Her får I derfor mine hudplejefavoritter fra oktober, som jeg pt. bruger dagligt.

Supermood er et finsk brand, som lige er blevet præsenteret i Danmark. Det er startet af den tidligere model Anne Kukkohovi, som har en holistisk, naturlig og økologisk tilgang til skønhed. Al forskning, udvikling og produktion foregår i Finland og filosofien bag er, at skabe en sammenhængende skønhedsrutine i form af kosmetik, god nattesøvn og sund ernæring. Deres range indeholder derfor bl.a. også et kosttilskud og en chokolade med kollagen. De produkter, som jeg bruger til hverdag er Beauty Sleep Oil Ritual Face Wash, som er en ansigtsrens bestående af bl.a. solsikkeolie, granatæblekerneolie og jomfrukokosnødolie. Den renser mildt og effektivt rester af makeup, reagerer med vand og beroliger huden, så den er klar til nattens skønhedssøvn. Youth Glo Radiance Serum indeholder en blanding af frugtsyrer (AHA), måttebønne (Moth Bean) og lysreflekterende ingredienser, som tilføjer en yderligere glød til huden. AHA-syrerne frigør døde og tørre hudceller i hudens overflade, hvilket stimulerer eksfolieringsprocessen og sikrer, at den nye, sunde hud kommer til syne. Huden bliver lysere, finere og mere jævn, hvorfor AHA-syrer ofte bruges i anti-aging-produkter og mod pigmentpletter. Jeg havde ikke tidligere hørt om Moth Bean/måttebønne, men efter at have læst op på den, kan jeg rapportere, at den skulle have samme effekt som A-vitamin/retinol, som vi ved hjælper med at forfine huden og styrke dens glød, ligesom bønnen også skulle have en opstrammende effekt på huden. Jeg følger serummet op med Youth Glo Radiance Oil, som er en ultrakoncentreret ansigtsolie, der bl.a. indeholder olie af tyttebærfrø og hyben, som har gavnlige virkninger for bl.a. moden hud, rynker, dehydrering og ujævn pigmentering, hvilket spiller meget godt med navnet på serien "Youth Glo". Jeg bruger serummet både morgen og aften, mens jeg primært bruger olien om aftenen.

Yves Rocher er fransk, og mange af jer kender sikkert mærket, som har eksisteret i over 50 år. Deres filosofi tager også udgangspunkt i naturen og planteriget, og de dyrker selv over 1100 forskellige planter i deres have i Frankrig. For tiden er jeg hooked på deres Elixir Jeunesse, som er en serum der reparerer huden, forebygger ældning og beskytter mod forurening. Serummet indeholder ekstrakt af planten aphloia, der danner et kraftfuldt molekyle kaldet mangiferin. Dette molekyle har evnen til at absorbere UV-stråler, og bidrager dermed til at modvirke solens skadelige effekt på huden. Serummet er let og trænger hurtigt ind i huden, og jeg bruger det faktisk nærmere som en essens, inden jeg påfører Youth Glo Radiance Serum - efter det koreanske koncept om 10-trins-ansigtspleje.

Cattier Paris er, ikke overraskende, også et fransk mærke, som laver naturlig og økologisk kosmetik og har gjort det siden 1968. For tiden er jeg glad for deres Secret Botanique Nourishing Day Care, som er en dagcreme med en relativ fed konsistens. Den indeholder ingen parfume og er velegnet til tør og sensitiv hud, dvs. en typisk nordisk hud, som især i efterårs- og vintermånederne har brug for ekstra fugt og pleje. Dagcremen anvender jeg efter min essens og serum.

La Roche-Posay - endnu et fransk mærke, som har lavet hudpleje i over 40 år, har lanceret en lækker natcreme, som er en intens og fugtgivende creme med beroligende effekt på huden. Man vågner derfor op med en gennemfugtet hud og slipper for rødme og stramhed, som mange af os ellers oplever om morgenen. Toleriane Ultra Night Creme indeholder ingen parfume eller parabener, men til gengæld indeholder den bl.a. La Roche-Posays trademark-ingrediens: thermalsk kildevand.

Xellence er dansk, og er et hudplejemærke baseret på naturlige olier, uden tilsat parfume, farvestoffer eller konserveringsmidler. Jeg har allerede nævnt dem på bloggen HER, hvor jeg anbefaler deres lækre mandelolie. Xellence Harmony Nutri Moist Lip Conditioner bruger jeg især om aftenen inden jeg går i seng, så mine læber er bløde og fugtede når jeg vågner. Især i denne kolde tid, og fordi jeg bruger liquid lipsticks, som desværre kan have tendens til at udtørre læberne, er denne læbesalve en uundværlig del af min daglige hudpleje.

Jeg håber at I har fået noget ud af anbefalingerne og har mod på selv at kaste jer ud i nogle af produkterne - eller måske har I allerede erfaring med et par af dem, eller med mærkerne? Læg gerne en kommentar.

Stay tuned for mine hårpleje- og hårstylingsfavoritter fra oktober!

Produkterne er modtaget i gave til test, men indlægget er ikke sponseret i form af løn og holdningerne er mine egne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[English summary]

These have been my fave skincare products throughout October:

Finnish Supermood Beauty Sleep Oil Ritual Wash, Youth Glo Radiance Serum and Youth Glo Radiance Oil. 
French Yves Rocher Elixir Jeunesse, Cattier Paris Secret Botanique Nourishing Day Care and La Roche-Posay Ultra Night Creme. 
Danish Xellence Harmony Nutri Moist Lip Conditioner.

Have you tried any of these brands? Let me know in the comments, and stay tuned for my haircare and hairstyling faves!

The products have been gifted for testing, but I'm not being paid for this post and the opinions are my own.